USD : 34.1769 EUR : 37.1059 GBP : 44.4832 KWD : 112.1622 RUB : 0.35391 QAR : 9.4263 AZN : 20.2166
“YÖNETİCİ OLMAK ÇÖZÜM ÜRETMEYİ GEREKTİRİR”

“YÖNETİCİ OLMAK ÇÖZÜM ÜRETMEYİ GEREKTİRİR”

İlçemizin trafik sorunu her geçen gün artıyor. Öyle ki ara sokaklar ve ana caddelerde araçlardan normal trafik işlemiyor.

“Yönetici olmak çözüm üretmeyi gerektirir” diyen vatandaşlar ilçemiz yöneticileri artık bu duruma bir çözüm üretmeli artık kadirli trafik sorunundan kurtulmalı dediler.

Dükkanlarımızın önüne rastgele park eden araçlar yüzünden iş yapamıyoruz diyen esnaflar trafiğe haber ediyoruz gelen yok kime başvuracağımızı bilemiyoruz dediler.

Trafik polisleri ve trafik zabıtalarını göreve davet eden vatandaşlar rastgele parkların çift sıra araç park etmenin önüne derhal geçilmeli, trafik ekipleri daha hızlı olmalı, araçlar otoparklara yönlendirilmeli, otoparklar bomboş sokaklar tıklım tıklım gelişigüzel park eden araçlarla dolu bu işe artık bir çözüm üretilmeli, Kadirli Belediyesi katlı otopark sistemine geçerek trafiği rahatlatmalı, yanlış parklara müsaade edilmemeli dediler.

İlçe yetkililerini göreve davet eden vatandaşlar Kadirli trafik yönünden radikal kararlarla rahatlatılmalı, trafik polisleri ve trafik zabıtaları her yerde her an olmalılar, gerekirse bir uçlu araçlar çektirilmeli, vatandaş gelişigüzel park edilirse aracının istinasız çekileceğini bilmeli yeter artık trafik çilesi son bulmalı dediler

Yazar: süper admin

Görüntüleme: 396

Oluşturulma Tarihi: 03 Ocak 2023

Kategori: Yerel

Yorumlar

Yorum mevcut değil

Yorum Ekle