USD : 33.0180 EUR : 35.8377 GBP : 42.5566 KWD : 108.5564 RUB : 0.38765 QAR : 9.1051 AZN : 19.5310
ŞEHİDİMİZİN DOĞRU HABERİ

ŞEHİDİMİZİN DOĞRU HABERİ

Saygıdeğer okurlarım Şehit Kamuran Üçgül’ün şehit edilmesinde bilgi kirlilği hat safhaya ulaşmıştır. O şahış Başkomiser Kamuran Üçgül’ün hiç tanımadığı birisi yakın arkadaşı falan değil bir tartışma falanda olmamış.
Bu şekilde olduğu halde uyduruk haberler sokak söylentileri Şehidimize yakışmayan uyduruk haberler havalarda uçuşuyordu. Ancak doğru olan o kişide bir polis olup Adıyaman Kahta ilçe Emniyet mdürülüğünde  görev yaparken pisikolojik bir rahatsızlık nedeni ile Adıyaman il emniyet müdürlüğü emrine tayin edilir. O şahış Emniyet müdürlüğüne geldiğinde saçma sapan konuştuğunu duyanlar savcı beyi arayarak durumu anlatırlar. Savcı bey hemen ifadeye çağırır orada konuşmalarını iyice dinledikten sonra hemen merkez il müdürlüğünü arar bu şahsın silahını alın izine gönderin oradan uzaklaştırın der.
O şahıs emniyet müdürlüğüne geldiğinde hiç tanımadığı Başkomiser Kamuran Üçgül’e rastlar buranın başkomiser amiri sizmisiniz der o da evet der başka hiç birşey konuşmadan lavaboya gider orada silahını doldurur çıkar çıkmaz başkomiser Kamuran Üçgül’e ateş eder.
O sırada  silah sesini duyupta gelen polislerin içinde Komiser Gökhan Özer’de oradaydı onuda tarar sonra o gelen topluluğun içerisine rastgele silahını doğrultur orada da sekiz kişiyi yaralar Komiser Gökhan Özer ve Başkomiser Kamuran Üçgül ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılır tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak şehit olur. Bu şekilde hiç bir tartışma silahını almaya teşebbüsü yok iken hiç tanımadığı bir polis memuru tarafından  iki değerli insan genç yaşta hayattan koparılarak şehit edilmiştir. Acımız çok büyüktür Allah Rahmet Eylesin kalanlara başsağlığı diliyoruz.

Yazar: süper admin

Görüntüleme: 304

Oluşturulma Tarihi: 03 Mayıs 2024

Kategori: Köşe yazıları

Yorumlar

Yorum mevcut değil

Yorum Ekle