USD : 34.2401 EUR : 37.1289 GBP : 44.7484 KWD : 112.3286 RUB : 0.35711 QAR : 9.4437 AZN : 20.2540
Yaşam boyu öğrenme

Yaşam boyu öğrenme

Kadirli Şehit Halis Şişman Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü “HAYAT BOYU ÖĞRENME” haftasında yıl sonu sergisi açtı. Görülmeye değer etkinliğe oldukça kalabalık insan topluluğu karıldı. Kadirli Kaymakamımız, Belediye Başkanımız dışında protokolden pek çok isim oradaydı. Yazı İşleri Müdürü, Milli Eğitim Müdürü ve Şube Müdürleri, Tarım Müdürü, Mal Müdürü, İlçe Müftüsü de alandaydı. Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı Yönetimi olarak biz de oradaydık. Türk Kızılayı Kadirli Şube ve pek çok sivil vatandaş da misafirler arasındaydı.
Çalışkan usta öğreticiler, mükemmel ürünler hazırlamışlar. Hepsi birbirinden değerli standları gezerken çok etkilendik. Oldukça büyük emekler harcanmış ve tek tek masalara yerleştirilmiş. Resim sergisi şahaneydi. Engelli bireyler tarafından da ilgiyle izlendi. Son olarak, Yiyecekler özenle hazırlanmış ve sunulmuştu.
Halk oyunlarının gösterileriyle birlikte program başladı. Halk Eğitim Merkez Müdürü bir açılış konuşması yaptı ardından sergiler gezilmeye başlandı.
Programda hazırlanan tüm ürünler için usta öğreticileri tebrik ederiz. Aynı şekilde programın hazırlanmasında tüm emeği geçenlere de teşekkür ederiz.

Yazar: süper admin

Görüntüleme: 390

Oluşturulma Tarihi: 06 Haziran 2023

Kategori: Köşe yazıları

Yorumlar

Yorum mevcut değil

Yorum Ekle