USD : 33.9547 EUR : 37.7362 GBP : 44.8159 KWD : 111.8313 RUB : 0.37991 QAR : 9.3675 AZN : 20.0851
TEVABİL AKINCI, ADAY ADAYLIĞINI MUHTEŞEM BİR TÖRENLE AÇIKLADI

TEVABİL AKINCI, ADAY ADAYLIĞINI MUHTEŞEM BİR TÖRENLE AÇIKLADI

Eğitimci Sendikacı Tevabil Akıncı, MHP Kadirli Belediye başkan A.Adaylığını muhteşem bir törenle açıkladı.

Kadirli Öğretmenevinde yapılan programa Kamusen Mersin İl Başkanı Metin ERCAN, Kamusen eski Osmaniye başkanı Ahmet Kandemir, MHP Kadirli İlçe Başkanı Severtürk Demirci ve yönetimi, MHP Kadirli Belediye Başkan A. Adayları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı

Türkiyenin ünlü güreş cazgırlarından Mustafa Sarının muhteşem sunumu ile Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından kürsüye gelen Kamusen Mersin il Başkanı Metin Ercanın konuşmasıyla devam eden proğramda söz alan Kadirli Belediye Başkan A. Adayı Tevabil Akıncı “Hepimiz bir yola çıktık, ben yola çıkmadan önce 4 rekat namaz kılıp, rabbime dua ettim “Rabbim hayırlıysa nasip et” diye dua ederek bu yola çıktım. X şahsı diyor ki Tevabil Akıncıyı kim tanır ocak yoktu dişçinin bahçesinde odunların üzerinde o zamanki abilerimin bize verdiği seminerlerle başladık, bize hiç uzaklarda meyve var şu bu var demediler dedilerki bize uzaklarda esir türkler var yurtları olupta bağımsız olmayan devletler var Kızılelma var dediler. O zamanlar kimse sokağa çıkamazken lisede olay var dediklerinde kızkardeşimin ameliyatına katılmayıp birkaç arkadaşımla oraya gidenlerdeniz. Tanımayanlar o günleri iyi öğrensinler el işareti yapmakla ülkücü olunmaz o işareti herkes yapıyor. Ülkücülük inançla yaşamakla olur dedi.

O zamanki mücadeleden işkencelerden, hapis hayatından bahseden Tevabil Akıncı 17 sene ekmek aradığını, bıyığı yüzünden sürgüne gönderildiğinden bahsederek bu davanın çilesini çektiğini söyledi.

Proğrama katılan aday adaylarına aday olmasa da abilik yapacağını ve birlikte hareket edeceklerini söyleyen Tevabil Akıncı, aday adaylığı ve başkanlık sürecinde birlikte hareket edilmesi gerektiğini vurguladı.

Davamın ve liderim Dr. Devlet Bahçelinin emrindeyim diyen Tevabil Akıncı, İlçemizin en önemli sorunları yol, su, çevre, altyapı ve zararlı alışkanlıklardır. Bu konulara öncelik vereceğiz, tarım ve hayvancılığa destek vereceğiz, ilçemizin sanayi ve turizm potansiyelinin çok yüksek olduğunu, Savrun Çayı ve Sülemiş tepesinin belirterek ilçemizi her konuda geliştireceğiz diyerek konu başlıklarını tek tek açıkladı.

Yazar: süper admin

Görüntüleme: 201

Oluşturulma Tarihi: 05 Aralık 2023

Kategori: Yerel

Yorumlar

Yorum mevcut değil

Yorum Ekle