USD : 34.2401 EUR : 37.1289 GBP : 44.7484 KWD : 112.3286 RUB : 0.35711 QAR : 9.4437 AZN : 20.2540
SÜLEMİŞ ORMANLARI YOK OLMASIN, “HEBA EDİLMESİN”

SÜLEMİŞ ORMANLARI YOK OLMASIN, “HEBA EDİLMESİN”

Sülemiş Ormanları her gün kuruyan ağaçlarla yetkililerin duyarsızlığına gözler önüne seriyor. 
Daha önce yaptığımız haberler üzerine hiçbir açıklama yapmayan Kadirli Belediyesinin duyarsızlığına tepki gösteren vatandaşlar artık bu duruma bir çözüm bulunması gerektiğini söylediler.
Sülemiş Ormanlarının Kadirlinin  can damarı olduğunu söyleyen vatandaşlar bulunmaz nimet olan bu ormanların oldu bittiye getirilmemesi konusunda yetkilileri uyardılar.
Sülemiş ormanlarının bir çok yerleşim yerinin hayali olduğunu belirten vatandaşlar Kadirlinin oksijen kaynağı olan bu ormanların korunması gerektiğini söylediler. Kadirli belediyesinin orman işletme müdürlüğü ile işbirliği halinde bu ormanları korumaya alması, ormanlara bakım yapması ve yanan bölümü uygun ağaçlar dikerek yeşillendirmesi gerektiğini söylediler.
Kadirlinin savrun çayı ile sülemiş ve muallimbağı ormanlarıyla bulunmaz bir nimet olduğunu söylediler.
Kadirli Belediye başkanı Ömer Tarhan’ın bu konuya el atarak ormanlara gereken önemi vermesi gerektiğini söyleyen vatandaşlar Artık doktor bir çare bulmalı dediler.
Sülemiş ormanlarının göz göre göre yokeldiğini düşündüklerini söyleyen vatandaşlar sülemiş ormanı yok ediliyor sülemiş yok olmasın dediler.
         Haber : M. Şamil Kundakcı

Yazar: süper admin

Görüntüleme: 278

Oluşturulma Tarihi: 25 Ağustos 2023

Kategori: Yerel

Yorumlar

Yorum mevcut değil

Yorum Ekle