USD : 34.2401 EUR : 37.1289 GBP : 44.7484 KWD : 112.3286 RUB : 0.35711 QAR : 9.4437 AZN : 20.2540
“SÜLEMİŞ ORMANI YOK EDİLMEK Mİ İSTENİYOR?”

“SÜLEMİŞ ORMANI YOK EDİLMEK Mİ İSTENİYOR?”

İlçemizin akciğerleri olan Sülemiş ve Muallimbağı ormanları yıllardır ilgisizlikten amacına hizmet edemiyor.
    Son günlerde hızla kuruyan Sülemiş Ormanlarına haberini yapıp gündeme getirdiğimiz halde Kadirli belediyesi yetkilileri duyarsız kalıyor.
    Her geçen gün biraz daha fazla ağaçın sarardığı Sülemiş Ormanları göz göre göre yok oluyor.
    Bu duyarsızlığa tepki gösteren vatandaşlar kadirli belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan’a çağrıda bulunarak bu duyarsızlığa son verilmesini istediler.
    Sülemiş ormanı da beton mu olacak? Diye soran vatandaşlar bu orman düşmanlığı neden? Kim neden ağaçların kurumasına göz yumuyor? Kadirli belediyesinden acil açıklama bekliyoruz dediler.
    Yaz ayları dolayısıyla  yangınlara karşı önlem alınmasını isteyen vatandaşlar geçen sene yanan yere hala ağaç dikilmedi, bu durum Sülemiş ormanının yok edilerek birilerine peşkeş çekilmesine mi işaret? Neden ağaç dikilmedi? Sülemişe bu duyarsızlık neden? Diye soruların akıllara geldiğini, Sülemiş ormanına giriş çıkışların kontrol altına alınması gerktiğini söylediler.
    Kadirli belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan’dan Sülemiş ormanına ilgi bekleyen vatandaşlar ağaç kurumalarının bir an önce önüne geçilmeli, kesilen ve yanan yerlere de uygun ağaçlar dikilmeli, Sülemiş ormanının yok edilmesine göz yumulmamalı dediler.
           Haber : M. Şamil Kundakcı

Yazar: süper admin

Görüntüleme: 231

Oluşturulma Tarihi: 11 Temmuz 2023

Kategori: Yerel

Yorumlar

Yorum mevcut değil

Yorum Ekle