USD : 34.2401 EUR : 37.1289 GBP : 44.7484 KWD : 112.3286 RUB : 0.35711 QAR : 9.4437 AZN : 20.2540
SİYASET HIZLANIYOR ADAYLAR BİR BİR AÇIKLIYOR

SİYASET HIZLANIYOR ADAYLAR BİR BİR AÇIKLIYOR

14 Mayıs 2023 seçimlerine az bir süre kala siyaset hızlanmaya başladı. Gazetemizi açıklayarak aday olduklarını belirterek sosyal medya hesaplarındanda açıklama yapan Akpartiden Mahmut Bozdoğan, Remzi Arslantaş ilk aday adaylığını açıklarken. MHP den Murat Unutkan Aday adayı olduğunu açıkladı.
    Sosyal medya Hesaplarından yapılan açıklamada Mahmut Bozdoğan, “O gün Geldi, Hamdolsun, Bismillah..” diyerek paylaşırken Remzi Arslantaş ise Akparti İlçe Yönetiminden aday adaylığı için istifa ettiğini “14 Mayıs 2023 yılında yapılacak olan Milletvekilliği seçiminde sizlerin teveccühü ile Adalet ve Kalkınma Partisinden  aday adayı olmam nedeniyle Partimizin İlçe Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etmiş bulunmaktayım. Partimizde görev yaptığım süre içerisinde başta ilçe başkanımız Sn. İsmail ORUÇ ve değerli yönetim kurulu üyelerimize, kadın kollarımız ve gençlik kollarımız  ayrı ayrı teşekkür eder, partili partisiz siz değerli hemşehrilerime de  şükranlarımı sunarım.  Çıktığım bu kutlu davada Allah yar ve yardımcımız olsun.  GÜZEL YARINLAR İÇİN, HADİ ŞİMDİ TAM VAKTİ…” diye paylaşımda bulundu.
    MHP Osmaniye Milletvekili A. Adayı Murat Unutkan ise sosyal medya hesabından “Ya Bismillah..” diyerek aday adayı olduğunu duyurdu.
    Aday adaylarının önümüzdeki günlerde Partilerinin ilçe teşkilatlarında yapacakları basın toplantısıyla da aday adaylıklarını açıklayacakları öğrenildi.
Haber : M. Şamil Kundakcı

Yazar: süper admin

Görüntüleme: 279

Oluşturulma Tarihi: 14 Mart 2023

Kategori: Yerel

Yorumlar

Yorum mevcut değil

Yorum Ekle