USD : 34.2401 EUR : 37.1289 GBP : 44.7484 KWD : 112.3286 RUB : 0.35711 QAR : 9.4437 AZN : 20.2540
“Siyaset biter insanlık kalır”

“Siyaset biter insanlık kalır”

2014 yılında Kadirli Belediyesi Meclis üyesi olarak göreve gelmiştim ve kendimi özel hissediyordum.
25 kişilik belediye meclisinde sadece iki kadın vardı. Acaba neden diye sordum hep kendime. Biz bu kadar mı seçilemiyoruz? Birilerinin gücü olmadan asla başarılamayacakmış Kadınlar mı isteksiz erkekler mi baskın? Galiba her ikisi de mevcut.
Ben meclis toplantılarında hep kendimce doğru olanı yapmaya çalıştım ama maalesef siyaset doğru kelimesini kabul etmiyormuş.
O günden bu güne aynı kararla bana ve çevremdeki insanlara doğru geleceğini düşündüğüm her şeyi yaptım ve hiçbir zaman pişman olmadım. Hatalarımdan ders çıkardım başarılarımla gurur duydum. Olması gereken oldu dedim ve yoluma devam ettim. Doğru olan insanı sevmek ve mağdur olandan yana olmaktır.
Eğer karakteriniz sağlam ve aklınızı iyi kullanmayı bilirseniz, entrikalara karşı yıkılmadan durabilirseniz, parasal anlamda da güçlü iseniz siyasette ilerlemeniz mümkün olabilir. Tabii ki neyi ne kadar istediğinizi biliyorsanız!
O dönemdeki Kadirli Belediyesi Meclis Üyesi arkadaşlarıma ve Belediye Başkanımıza buradan selamlar gönderiyorum.
O dönem sonunda yönetim kuruluna seçildiğim Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfımızın halen yönetiminde görevliyim ve burada bulunmaktan memnunum. Ankara Genel Merkezimiz Adana Şube yönetimi ve Kadirli Şube yönetimi olarak tüm hemşerilerimize faydalı olmaya gayret ediyoruz.
Küçük bir ilçede yaşıyoruz ve yerelde birbirini inciterek bir yerlere gelme çabasında bulunanları görmek istemiyoruz. Eminim bunu hiçbir vatandaşımız istemiyordur.
Yaşarken ne olduğunu anlamadan bu dünyadan göçüp gideceğiz ve her şey burada kalacak. Hırs güzel evet, ama kararında olursa anlamlı olur, fazlası zarar verir. Hem kendinize hem çevrenize…
Halbuki samimiyet en tatlı dildir. Yeterince, anlayana…
Gerçek dost değerli olduğunuzu hissettirendir aslında, her an yanınızda olmasa da bakış açınız samimiyse size değer verdiğini hissedebilirsiniz.

Hep kadın, Kadın derken bu dönem sanırım Osmaniye ilimiz için yeni ve farklı bir dönem olacak. Memleketimizden üç kadın aday Meclise girebilir.
İşte 28. Dönem Osmaniye adayları :
MHP Genel Başkanı Hemşehrimiz ilk sırada Dr Devlet BAHÇELİ ve yol arkadaşları sırayla
Ruhi ERSOY
Hakan HAKKOYMAZ
Ali Fuat KARDAŞ
AKP
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Hemşehrimiz ilk sırada Derya YANIK
Seydi GÜLSOY
İlyas GEDİK
Mesut TOKUR
CHP
Dr Asu KAYA GEDİK ilk sırada
Ünal KÖKSAL
Mehmet Orhun DÖĞÜŞÇÜ
Ali Rıza TEKEREK
İYİ PARTİ
Prof. Dr. Elif LOĞOĞLU ilk sırada
Mehmet DEMİR
Adem KIDIK
Fatih KILINÇ
BBP
Yücel ABİDİOĞLU
Kürşat NACAR
Zeliha Akar ÖZKALE
Tülay ERKUL
Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı yönetim kurulu üyeleri olarak 28. Dönem Milletvekilliğine aday olan Hemşehrilerimize başarılar diliyoruz. Yakın zamanda adayları ziyaret edeceğiz .
Bu memlekete faydalı olunması en büyük dileğimizdir. En hayırlısı neyse o olsun inşallah .

Yazar: süper admin

Görüntüleme: 524

Oluşturulma Tarihi: 11 Nisan 2023

Kategori: Köşe yazıları

Yorumlar

Yorum mevcut değil

Yorum Ekle