USD : 33.0180 EUR : 35.8377 GBP : 42.5566 KWD : 108.5564 RUB : 0.38765 QAR : 9.1051 AZN : 19.5310
“ŞAİBESİZ BAŞKAN, İŞ YAPICI EKİP, KÖYLERDEKİ SU SORUNU DA BİTMELİ ARTIK”

“ŞAİBESİZ BAŞKAN, İŞ YAPICI EKİP, KÖYLERDEKİ SU SORUNU DA BİTMELİ ARTIK”

Seçimler yaklaşırken heyecansız bir hava devam ediyor. İl genel meclisi adayları gezerken hiç biri köylerdeki su sorunundan bahsetmemesi, bir proje ortaya  koymamaları vatandaşların tepkisine neden oluyor. Adaylara sorarsan hepsi kazanıyor bizde vatandaşa sormaya devam ediyoruz.
Sokakta karşımıza çıkan Anşa dezzeye “kime oy vericin dezze?” dediğimizde nebiliyim yavrım  hep omara oy verdik artık yeter gayrı diyecik, genç bir çocuk varımış, güleç yüzlü delağanlı bir çocuk ona verek en azından genç diyoruk ama partisi eyi değil bilmiyok” dedi.    Az ilerdeki Bekir emmiye sorduk  “bu sefer omara oy yok” dedi  “bizim mahalleden bir hoca çıkmış gönlüm ona doğru kayıyor yavrım, omara verdik herkes bir şey diyor, ağzı olan konuşuyor, kimi omar yönetmiyor belediyeyi diyor laf çok, bir de yeter gayri bu zamana kadar yapmamışsın bundan sonra mı yapıcın, bakıyok bakim” dedi     Fadıma gelin çocuğuyla uğraşıyordu. Ona da sorduk  “genç dinamik bir aday olmalı, yaşlılardan artık bir şey olmaz” dedi. Eşe teze öteden yavrım ben yukarı köyde oturuyom, yıllardır susuzluk çekiyok, bu yaşımda aşşadaki punara gidip su taşıyom kaymakama valiye getti bizimkiler bir şey çıkmadı, il genel meclisi üyeleri de çalışmıyor mevki makam peşindeler susuzluğumuza kim son verecek olursa ona vereceğim” dedi.    Kerim abide aynı dertten şikayetciydi yaz geldimi köyümüzde su yok iflahamız kurudu kime dediysek boş çıktı artık karar aldık susuzluğa son verecek olana oy var yoksa yok, dokturun kapısına kaç kere gettik ilden bir şey yapar mı ola diye yapılmadı, ötekilerde öyle, şimdikilerde de yapacak göz yok gibi” dedi.
Velhasılı kelam vatandaşın kafasındaki karışıklık devam ediyor ama mevcut başkan için artık yeter diyor vatandaş, il genel meclisi adaylarından da artık su sorununa kesin çözüm bekliyorlar.                                 Haber Merkezi

Yazar: süper admin

Görüntüleme: 276

Oluşturulma Tarihi: 08 Mart 2024

Kategori: Yerel

Yorumlar

Yorum mevcut değil

Yorum Ekle