USD : 34.1769 EUR : 37.1059 GBP : 44.4832 KWD : 112.1622 RUB : 0.35391 QAR : 9.4263 AZN : 20.2166
OSMANİYE KİTAP VE KÜLTÜR FUARINA KADİRLİ’Lİ AKINI “KADİRLİ KİTAP VE KÜLTÜR FUARI NE ZAMAN AÇILACAK?”

OSMANİYE KİTAP VE KÜLTÜR FUARINA KADİRLİ’Lİ AKINI “KADİRLİ KİTAP VE KÜLTÜR FUARI NE ZAMAN AÇILACAK?”

24 Kasım tarihinde açılan ve -3 aralık 2023 Tarihine kadar açık kalacak olan Osmaniye 7. Kitap ve Kültür fuarında Osmaniye merkezden çok Kadirlili vatandaşlar akın ediyor.
Gerek Konferanslar ve etkinlikler olsun ve gerekse imza günlerine büyük ilgi gösteren Kadirlili vatandaşlar “Kadirli’de kitap fuarı açıldı da biz mi gitmedik?” diyorlar.
Kadirli belediyesinin kitapseverlere karşı antipatisi olduğunu söyleyen vatandaşlar ne idüğü belirsiz sanatçılara büyük meblağlar ödeneceğine Türkiyenin en büyük kitap ve kültür fuarı Kadirlimize açılamaz mı? Kadirli Halkı bu kadar değersiz mi? Kadirli halkı her fuarda çevre il ve ilçelere gitmek zorunda mı? Sayın Ömer Tarhan bunları görmüyor mu? Dediler.
Geçen hafta Kozan’da düzenlenen iki Konferansı Kadirlililerin doldurduğunu söyleyen vatandaşlar Kadirli Kültürün başkenti olmayı hak etmiyor mu? Diye konuştular.
Kadirli belediyesinin profesyonel bir ekiple Ülkemizin en büyük kitap ve kültür fuarını düzenleyebileceğini söyleyen vatandaşlar “ben yaptım oldu” mantığıyla değil profesyonel bir ekiple her yönüyle farkındalığı olacak bir kitap fuarı beklediklerini ve Kadirli halkının bunu hak ettiğini söylediler.
               Haber : Kıymet Çeri Önal

Yazar: süper admin

Görüntüleme: 154

Oluşturulma Tarihi: 28 Kasım 2023

Kategori: Yerel

Yorumlar

Yorum mevcut değil

Yorum Ekle