USD : 34.2401 EUR : 37.1289 GBP : 44.7484 KWD : 112.3286 RUB : 0.35711 QAR : 9.4437 AZN : 20.2540
MUSTAFA DEMİRCİ'DEN TEŞEKKÜR MESAJI

MUSTAFA DEMİRCİ'DEN TEŞEKKÜR MESAJI

Kadirli Eğitim Bir sen ve Memur sen başkanı ve aynı zamanda Halbur Güzelyayla Derneği başkanı Mustafa Demirci, Halbur Yaylası Aşure etlinkinliğine katılan tüm misafirlere teşekkür etti.
Halbur Güzel Yayla Derneği ile Andırın Belediyesinin  katkıları ile düzenlenen Halbur Yaylası Aşure etlinkinliğine Ak parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Şahin, Andırın belediye başkanı Ahmet Doğan,siyasi parti temsilcileri,sivil toplum kuruluşları ile yaklaşık bin kişinin katıldığı  etkinlik büyük bir beğeni almıştı.
Dernek başkanı Mustafa Demirci düzenlenen etkinlikten dolayı  bir teşekkür mesajı yayımladı .
Demirci mesajında; Halbur Güzelyayla Derneği olarak, bir ve beraber olduğumuz 2. Aşure etkinliğimize katılan Milletvekilimiz Prof. Dr. Sn. Mehmet Şahin, Andırın Belediye Başkanımız Ahmet Doğan, İlçe başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz muhtarlarımız ve çok kıymetli Halbur Yaylası sakinleri programımıza teşriflerinizden dolayı teşekkürü borç biliriz.. 
Bu güzel organizasyonda emeği geçen Halbur Güzel Yayla Derneği Yönetim Kurulu ekibime, Andırın Belediyesine ve katılım sağlayan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.
Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.ifadelerine yer verdi.
               Haber : Kıymet Çeri Önal

Yazar: süper admin

Görüntüleme: 285

Oluşturulma Tarihi: 18 Ağustos 2023

Kategori: Yerel

Yorumlar

Yorum mevcut değil

Yorum Ekle