USD : 33.0180 EUR : 35.8377 GBP : 42.5566 KWD : 108.5564 RUB : 0.38765 QAR : 9.1051 AZN : 19.5310
Muhteşem Karadeniz

Muhteşem Karadeniz

Hangi güzellikten başlasam bilemiyorum. Memleketimde doğa harikası yerlerini bir kaç cümleyle anlatmaya çalışayım.
Sümela Manastırı ilk durağımızdı. Rehber eşliğinde adeta tarih kokan manastırı şansımızdan sis olmadan gezdik . Her bir karesi ayrı etkileyiciydi
Sonra Uzungöl’de manzarası şahane gölün etrafında dolaştık. Aslında uzun değilmiş, öyle söylenmiş .
Sonra yaylaları gezdik tek tek. Sal yaylasında bir hanım teyze ile sohbet ettik. Adı Hanife Hemşin DERELİ. Maşallah gayet sağlıklı ve sevgi doluydu. Yaylada yaşamak onun için vazgeçilmezmiş. Buradan ona selam gönderiyorum söz verdiğim gibi. Sağlıklı ömürler diliyorum.
Ayder, Koker ve Pokut yaylalarından sonra Huser yaylasına gittik. Hepsi birbirinden güzel yaylalarda inanılmaz güzel vakitler geçirdik. Özellikle Huser yaylasında kalbimiz kaldı diyebilirim. Adeta bulutların üzerindeydik. Bu manzarayı görünce ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Sis ve yağmurdan dolayı çok nadir görülen, şahane bulut denizini gördük.
Eşimle ilk defa bir tur şirketi ile geziye çıktık. Gayet memnun kaldık. Karadeniz iklimini orda yaşayanlar bilirler, her mevsimde sis ve yağmur olabilirmiş. Fakat biz şanslı bir ekiptik. İlk günden son güne kadar mükemmel bir havada gezme imkanı yakaladık.
Yolculuğumuzda 15 kişilik Adana grubu, Osmaniye, Feke, ve Kozan dan gelen misafirler, yeni evli çiftlerle birlikte güzel vakit geçirdik. Buradan hepsine selamlar gönderiyorum.
Goldbus Travel ve Karadenizdeki yolculuğumuz boyunca bize eşlik eden Mustafa ÖZKURT a teşekkürler.

KA-VAK olarak öğrencilerimize karşılıksız burs veriyoruz. Bağış yapmak isteyenler için hesap numaraları aşağıda belirtilmektedir
BURS - BAĞIŞ
Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı Banka Hesabı
VAKIFBANK
Hesap Sahibi: Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı
IBAN No: TR80 0001 5001 5800 7293 6974 83

Yazar: süper admin

Görüntüleme: 263

Oluşturulma Tarihi: 19 Eylül 2023

Kategori: Yerel

Yorumlar

Yorum mevcut değil

Yorum Ekle