USD : 34.1769 EUR : 37.1059 GBP : 44.4832 KWD : 112.1622 RUB : 0.35391 QAR : 9.4263 AZN : 20.2166
MÜCAHİT DURMUŞOĞLU’NDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

MÜCAHİT DURMUŞOĞLU’NDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Ak Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Ak Parti Kadirli ilçe başkanı İsmail Oruç, Gençlik Kolları Başkanı Hakan Narcıoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Özdemir ve Belediye meclis üyesi Levent Çolakça gazetemizi ziyaret ettiler.

Gazetelerimiz ve gazetecilik üzerine yapılan sohbetten sonra Milletvekili olduğu günden bu yana Kadirlimize ve Osmaniye geneline yapılan hizmet ve projelerle ilgili bilgi veren Durmuşoğlu,tek “hedefimiz halkımıza, hizmet ederek hayır ve dua almaktır Ben milletvekilliğini bir makamdan önce bir dava olarak davaya hizmet olarak görüyorum sayın Cumhurbaşkanımızın emrinde ülkemiz için gece gündüz mevhumu gözetmeden çalışmak olark görüyoruım” dedi.

Sohbet havasında geçen ziyarette Mücahit Durmuşoğlu, Milletvekili olduğu 2015 yılından itibaren ajandasına hayata geçirmeyi planladığı projelerin tamamına yakınını hizmete dönüştürdüğünün mutluluğunu yaşadığını belirterek, o günden bu yana göğsümü gere gere halkımın içinde oldum ve olmaya da devam ediyorum dedi.

”Yapacak daha çok işimiz var” diyen Durmuşoğlu, “Eğitimde önemli yol aldık Tarım Lisesi ihaleye çıkacak, Kadirli Çukurköprü yolu yapım çalışması başladı, Karatepe yolu Kalalar rampası kısmı için çalışmalar devam ediyor, Osmaniye Kadirli yolu bölünmüş yol kapsamında projesi hazırlanıyor, Kuzey çevre yolu projemiz hazır ihalesi yapılacak. Kaymakamlık binası, Savrun çayının ıslahı, Savrun barajı ve sulama projesi (kapalı sistem,modern sulama) gibi projelerimizin çalışması devam ediyor. Köy yolları ana akslar bitti ara ve mahalle yolları için çalışmalar devam ediyor, Kadirli Devlet Hastanesi projemiz hazır, iki fakültemiz faaliyette, 400 yataklı öğrenci yurdu yapımı için teklife sunuldu.” Dedi.

Önümüzde çok önemli bir seçim süreci bulunduğunu belirten Mücahit Durmuşoğlu bu konuda yoğun çalışmaların devam ettiğini, Akparti olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket edildiğini belirterek, kırgınlık, küskünlük var gibi algı operasyonu yapılmak isteniyor. Biz Akparti olarak biriz beraberiz hele hele bu dönemlerde küslük kırgınlık olmaz eski görevde olanlar yeni görevde olanlar ayrımı yoktur tüm partililerimiz birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmektedir diye konuştu.

.

Yazar: süper admin

Görüntüleme: 578

Oluşturulma Tarihi: 31 Ocak 2023

Kategori: Yerel

Yorumlar

Yorum mevcut değil

Yorum Ekle