USD : 34.2401 EUR : 37.1289 GBP : 44.7484 KWD : 112.3286 RUB : 0.35711 QAR : 9.4437 AZN : 20.2540
MEHMET NURİ ARIOĞLU İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

MEHMET NURİ ARIOĞLU İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Kadirli ilçesinde minik öğrencilerden örnek davranış.

Mehmet Nuri Arıoğlu İlkokulu birinci sınıf öğrencileri ve öğretmenleri Şerife TANACI ve Rukiye KARABÖRK’ten örnek bir çalışmaya imza attı.

İçinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayının manevi iklimine uygun olarak yardımlaşma duygusunun öğrenilmesi, davranış haline getirilmesi için bir yardımlaşma kampanyası düzenlediler. Velilerinin de bu kampanyaya destek olması sonucu topladıkları çeşitli gıda maddelerinden Ramazan Kolileri oluşturarak bunları daha önceden tespit ettikleri depremzede ve ihtiyaç sahibi ailelere dağıttılar.

Sınıf öğretmenleri yaptıkları açıklamada, değerlerimizden 'YARDIMLAŞMA’nın öğrencilerimiz tarafından daha kalıcı bir şekilde öğrenilmesi, davranış haline getirilmesi için böyle uygulamalı bir çalışma yaptıklarını, velilerin de bu çalışmayı benimsemesi ve destek olmaları sonucunda istedikleri hedefe ulaştıklarını belirterek, velilerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz, dediler. Aynı zamanda amaçlarının öğrencilerini çevrelerindeki insanlara ve olaylara daha duyarlı, gerektiğinde paylaşabilen hem bilgili hem de iyi birer insan olarak en iyi şekilde hayata hazırlamak olduğunu vurguladılar.

Okul Müdürü Selim Yiğit'de,gıda maddelerinin toplanmasında, paketlerin hazırlanmasında ve dağıtımında desteklerini esirgemeyen veliler de imkanlarımız ölçüsünde bu mübarek günlerde çam sakızı çoban armağanı misali biz de bir şeyler yapmaya çalıştık. Böyle örnek bir çalışma yapan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum dedi.

Yazar: süper admin

Görüntüleme: 318

Oluşturulma Tarihi: 14 Nisan 2023

Kategori: Yerel

Yorumlar

Yorum mevcut değil

Yorum Ekle