USD : 33.0180 EUR : 35.8377 GBP : 42.5566 KWD : 108.5564 RUB : 0.38765 QAR : 9.1051 AZN : 19.5310
KAYMAKAM VEHBİ BAKIR'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

KAYMAKAM VEHBİ BAKIR'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

KAYMAKAM VEHBİ BAKIR AÇIKLAMALARDA BULUNDU
Kadirli Kaymakam'ı Vehbi Bakır; depremzedeler için kurulan çadır alanında, gazetecilere deprem sonrası yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. 
     Kadirli'de, K.Maraş'ta gerçekleşen deprem yüzünden zarar gören binalarda yaşayanların geçici  barınması amacıyla  kurulan çadırların da tanıtımını yapan Kaymakam Bakır; deprem koordinasyonu içerisinde görev alan AFAD, Türk Kızılay'ı ve diğer yardımcı kamu görevlilerine de teşekkür etti. Depremde can kaybının olmamasının sevindirici olduğunu söyleyen Vehbi Bakır "hasarın olmaması depremden sonra hizmetin olmaması anlamına gelmiyor" diye konuştu.
        Başından bu yana üçü milli eğitime diğeri KYK ait olmak üzere dört devlet yurdunu depremzedeler için hazırladıklarını belirten Kaymakam Vehbi Bakır, şu an için yapılan çalışmaları üç bölüme ayırdıklarını söyleyerek "hasar çalışmaları, zarar çalışmaları ve depremzedelerin barınması konusu üzerinde çalışıyoruz. Ayrıca yurt ve çadırlarda barınan kişilerin her türlü beslenme barınma konaklama  ihtiyaçlarını karşılıyoruz" dedi.

Yazar: süper admin

Görüntüleme: 534

Oluşturulma Tarihi: 13 Şubat 2023

Kategori: Yerel

Yorumlar

Yorum mevcut değil

Yorum Ekle