USD : 34.2401 EUR : 37.1289 GBP : 44.7484 KWD : 112.3286 RUB : 0.35711 QAR : 9.4437 AZN : 20.2540
KADİRLİ SİVİL TOPLUM PLATFORMU “CUMHUR İTTİFAKI” DEDİ

KADİRLİ SİVİL TOPLUM PLATFORMU “CUMHUR İTTİFAKI” DEDİ

Yaklaşık 20 Sivil Toplum Kuruluşunun katılımıyla kurulan Kadirli Sivil Toplum Platformu 14 mayıs Seçimleri için kimi destekleyeceklerini yaptıkları yazılı açıklamayla kamuoyuyla paylaştılar.
Kadirli Sivil Tolum Platformu Başkanı memduh Ergin yaptığı yazılı açıklamada;
“Millet olarak bundan 100 yıl önce başlattığımız bağımsızlık mücadelesinin en kritik eşiğindeyiz. Yüzyıllar boyunca hayalini kurduğunuz tam bağımsız Türkiye hedefine ulaşmanın arifesinde en kritik eşiklerden bir tanesinin 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve milletvekiliği seçiminin olduğunun bilincindeyiz. Tam bağımsızlık yolunda elde ettiğimiz kazanımların kaybedilmemesi, millî projelerin hayata geçirilmesi istikrarın devamına bağlıdır. 
Biz biliyoruz ki 14 Mayıs seçimleri sadece ülkemiz için değil, dünya içinde kritik bir öneme sahiptir. Dünyada herkesin gözü bu seçimlerin üzerinde. Seçimin sonucu dünyanın ama özellikle de bölgemizin yeniden şekillenmesinde belirleyici olacaktır. 
Ülkemizin güçlenmesini ve tam bağımsızlığını istemeyen emperyalist güçlerin ve onların taşeron terör örgütlerinin alenen taraf olduğu bu seçimde bizde Kadirli Sivil Toplum Platformu olarak tarafımızı seçiyor, tam bağımsız Türkiye'nin Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Cumhur İttifakı ve paydaşları tarafından gerçekleştirileceğine inanıyor ve Kadirli Sivil Toplum Platformu olarak Cumhur İttifakını destekliyoruz. 
Kamuoyuna saygılarımızla..”dedi.
               Haber : M. Şamil Kundakcı

Yazar: süper admin

Görüntüleme: 253

Oluşturulma Tarihi: 09 Mayıs 2023

Kategori: Yerel

Yorumlar

Yorum mevcut değil

Yorum Ekle