USD : 32.3673 EUR : 34.6854 GBP : 40.6584 KWD : 105.7085 RUB : 0.34905 QAR : 8.9247 AZN : 19.1461
“Kadirli Orman Müdürlüğüne teşekkür”

“Kadirli Orman Müdürlüğüne teşekkür”

Kadirli Orman Müdürlüğü İlçemizde meydana gelen yangın felaketinden sonra yanan ağaçların yerine yenilerini koymak adına dönüşümlü olarak ağaç dikimi etkinlikleri düzenliyor.
Memleketimizde bulunan kurum müdürlükleri sivil toplum kuruluşları ve sivil vatandaşlar elele vererek bu etkinliklere katkı sağlıyorlar.
Ben de bu etkinliklere pek çok defa büyük bir zevkle katıldım.
Ağaç dikiminin insana verdiği huzurun tarifi yok. Bir canlı yetiştirdiğinizi, bunu yaparken de doğaya çok önemli katkıda bulunduğunuzu ve en önemlisi faydalı olduğunuzu hissediyorsunuz. Mükemmel bir duygu bu.
Geçtiğimiz günlerde Kadirli Orman Müdürlüğüne giderek bir ricada bulunmuştum.
“Kadirli Kadınlar Meclisi olarak bu yıl 7. Kuruluş yıl dönümümüzü kutluyoruz. Yeni dönemde ağaç dikerek kuruluş yılımızı kutlamak istiyoruz. Bize bu konuda yardımcı olursanız çok seviniriz.” demiştim.
Aslında ben hatıra ormanı istemiştim fakat bunun için belirlenen ücret biraz yüksek geldi. Sonrasında, bu etkinliği diktiğimiz çam fidanları üzerine kendi isimlerimizi ve sevdiklerimizin isimlerini yazarak yapma kararına vardık.
Müdür bey benim ricam üzerine bir kaç personellerini görevlendirdi. Kazmaca köyünde yol kenarında bir yer belirleyip, orada istediğimiz kadar dikebilmemiz için bize yeterli çam fidanı da verdi.
Tüm bunlar hepimiz için hiçbir zaman unutulmayacak bir anı oldu .
Tatil günlerinde bize yardımcı olmak adına yalnız bırakmayan görevli personellere ve Orman Müdürümüze buradan şahsım ve Kadınlar Meclis üyeleri adına çok teşekkür ediyorum. En kısa sürede ziyaretlerine gideceğiz.
Bu arada hediye çam fidanı diktiğimiz sevdiklerimiz için de ayrıca bir mutluluk olduğunu söylemeden edemeyeceğim. Siz de sevdiğiniz bir kişiye ismini anarak bir fidan hediye edebilirsiniz. Böylece hem mutlu olursunuz hem de mutlu edersiniz. Çevrenize karşı doğru anlamda da katkıda bulunmuş olursunuz. Ve inanın bana, kendinizi şimdiye kadar hissetmediğiniz kadar değerli hissedersiniz. Buna değmez mi?

Yazar: süper admin

Görüntüleme: 178

Oluşturulma Tarihi: 26 Aralık 2023

Kategori: Köşe yazıları

Yorumlar

Yorum mevcut değil

Yorum Ekle