USD : 34.2401 EUR : 37.1289 GBP : 44.7484 KWD : 112.3286 RUB : 0.35711 QAR : 9.4437 AZN : 20.2540
“KADİRLİ ELEKTRİK ŞEBEKESİ VE TRAFOLAR TÜMDEN DEĞİŞTİRİLMELİ”

“KADİRLİ ELEKTRİK ŞEBEKESİ VE TRAFOLAR TÜMDEN DEĞİŞTİRİLMELİ”

İlçemizde sık sık ve habersiz elektriklerin kesilmesi vatandaşları canından bezdirdi.
Elektrik şirketinin bir açıklama yapmaması, yaz günü cukurova ortamında klimaların çalışmaması, buzdolaplarının çalışmaması insana hayatı zindan ediyor diyen vatandaşlar habersiz elektriklerin kesilmemesine hatta hiç elektrik kesilmemesi için çalışmalar yapılmasını istediler.
Kadirlide elektrik şebekesinin ve trafoların tamamının güçlendirilmesi gerektiğini söyleyen vatandaşlar sayın vekillerimizin bu konuda girişimlerde bulunmalarını istediler.
Elektrik kesintilerinin normal yaşamı altüst ettiğini belirten vatandaşlar artık bu duruma bir son verilmeli elektrik kesintileri sona ermeli dediler.
Elektrik trafolarının  tamamının güçlendirilmesi gerektiğini belirten vatandaşlar artık her işimiz elektrikle oluyor elektrik kesintileri hayatımızdan çıkmalı d.ye konuştular.
Gazetemizi arayarak elektrik kesintilerinin neden haber yapılmadığı konusunda da eleştirisi olan vatandaşlar Enerjisa'nın ücret toplamada gösterdiği cevvalliği kesintiler konusunda da göstermesi gerektiğini belirtiyorlar.
   Elektrik kesintileri ile ilgili  gazetemize gelen değişik şikayetlerde var. Online derslere girememekten, sağlık sorunları yaşandığına dair geniş bir yelpaze oluşturan şikayetlerin merkezini esnaflar oluşturuyor. Ticari hayatlarının olumsuz etkilendiğini belirten esnaflar "En çok ta Enerjisa'nın vurdumduymazlığı bizleri üzüyor. Ücret talebinde gününü saatini sektirmeyen sayın Enerjisa yetkilileri bu tür kesintilere nedense hep suskun davranıyorlar. Bu güne kadar kesintilerle ilgili Enerjisa'dan hiç bir açıklama duymadık, ayrıca 186 ya ulaşmak bir facia. Ulaşabilsen de  bilgi almak bir işkence" diyerek şikayetlerini belirtiyorlar.
         Haber : M. Şamil Kundakcı

Yazar: süper admin

Görüntüleme: 220

Oluşturulma Tarihi: 18 Ağustos 2023

Kategori: Yerel

Yorumlar

Yorum mevcut değil

Yorum Ekle