USD : 34.2401 EUR : 37.1289 GBP : 44.7484 KWD : 112.3286 RUB : 0.35711 QAR : 9.4437 AZN : 20.2540
KADİRLİ BELEDİYESİ

KADİRLİ BELEDİYESİ

Saygıdeğer okurlarım İlçemiz Kadirli’mizin doktor belediye başkanı olan DR. Ömer Tarhan ilçemizin yerel yönetiminde yaptığı hizmetlerle ilçmiz tarihine adını yazdırmıştır.
Şöyle kısaca b enim çok beğendiğim bir kaöından bahsedeyim savrun çayı turp yıkanan yerin altında hayal park savrun çayı üzerine yapılan asma köprü.. köprübaşı kavşak ve düzenlemesi yazın sıcaklıkta oturup dinlenme üstü kapalı otoracak yerler ama en çok takdir ettiğim hizmeti cenaze hizmetleri takdirle anılacak hizmetlerdendir. eski durumları hatırladığım zaman bu hizmetin kıymetini daha çok anlıyoruz. söylemekte zorlanıyorum ama bu hizmetin değerini daha iyi anlamak için hatırlamak istiyorum yani mezarlık fuhuş yuvası olmuştu.
Tekrar sayın başkanı canı gönülden kutluyorum beğenmediğin yer yokmu ? var örneğin eski otogar minibüslere bir yer bulunmadı yeni yapılan yere gönderemedi.
O aşevinin oralardan yaya geçemez oldu o aşevi fakir fukaranın karnını doyurduğu en güzel hizmetlerdendir. Sayın başkanım bana gelen taleplerden birini size arz edeyim Taputepesi çamlıca camii yanına bir halkekmek şubesi istiyen yöre halkı bunu benim size iletmmi rica ettiler oarayada bir belediye Halk ekmek satış şubesi açılırsa münasip olacağını düşünüyorum.
Tabiki ben İlçemize yaptığınız hizmetlerin hepsini sayamam aşevi hizmetleri daha niceleri var Rabbim günüzü kuvvetinizi artırsın.
                    Selamlar saygılar.

Yazar: süper admin

Görüntüleme: 373

Oluşturulma Tarihi: 07 Şubat 2023

Kategori: Köşe yazıları

Yorumlar

Yorum mevcut değil

Yorum Ekle