USD : 34.2401 EUR : 37.1289 GBP : 44.7484 KWD : 112.3286 RUB : 0.35711 QAR : 9.4437 AZN : 20.2540
“KADİRLİ- ANDIRIN YOLU NE ZAMAN TAMAMLANACAK SAYIN VEKİLLERİMİZ?”

“KADİRLİ- ANDIRIN YOLU NE ZAMAN TAMAMLANACAK SAYIN VEKİLLERİMİZ?”

    Herkesin bildiği bir gerçek Kadirli ve Andırın etle tırnak gibidir. Ancak bu iki ilçenin yol sorunu aşk hikayelerine konu olmuş ancak yetkililerin “tamam, yapıyoruz, başladık, falan zamanda bitecek vs” sözlerine, demeçlerine müjdelerine  konu olmaktan öteye gidememişlerdir.
    Yıllardır yaz aylarında Andırın'a taşınan, kış aylarında Kadirli'ye taşınan vatandaşlar bu yoldan çektiklerini hiçbir şeyden çekmemişler hala da çekmeye devam etmektedirler.
    Halkın sevdiği iki vekil olan Derya yanık ve Mehmet Şahin'le umudu yükselen vatandaşlar artık bu yola bir el atılarak Kadirli Andırın arasının öncelikle bitirilmesi ve duble yol olması için vekilleri göreve davet ettiler.
    Bilhassa Harboğazı veya terelinin yokuşu olarak bilinen bölgede hiçbir ilerleme kaydedilmemesini eleştiren vatandaşlar aylardır yine çalışma devam ediyor diyorlar ama hiç bir gelişme yok artık şuramıza geldi bu yol bir an önce hemde duble yol olarak tamamlanmalıdır vatandaşlarda bu eziyetten kurtarılmalıdır dediler.
    Sayın Prof. Dr. Mehmet Şahin hocamızın ve Sayın Derya yanık Vekilimizin bu yolun hızlanması ve sonrasında duble yol olması için girişimlerde bulunmasını isteyen vatandaşlar  halkın beklentisine cevap verilmeli yüreklere su serpilmeli Kadirli Andırın yolu bitirilmelidir dediler.
    Gerekirse harboğazı veya terelinin yokuşu olarak bilinen yerde  güzergah değişikliği yapılarak ırmak boyu çatak mevkiine çıkılması daha az  masrafla daha kaliteli bir yol ortaya çıkarır bu konuda da çalışma yapılmalıdır dediler.
    Haber : M. Şamil Kundakcı

Yazar: süper admin

Görüntüleme: 645

Oluşturulma Tarihi: 08 Ağustos 2023

Kategori: Yerel

Yorumlar

Yorum mevcut değil

Yorum Ekle