USD : 33.9547 EUR : 37.7362 GBP : 44.8159 KWD : 111.8313 RUB : 0.37991 QAR : 9.3675 AZN : 20.0851
KADİRLİ 7 MART KÖY VE MAHALLE MUHTARLARI DERNEĞİ AÇILDI

KADİRLİ 7 MART KÖY VE MAHALLE MUHTARLARI DERNEĞİ AÇILDI

İlçemizde Kadirli 7 Mart Köy ve mahalle Muhtarları Derneği kalabalık bir katılımla Çoşkunlar İş Merkezi 2. Katta açıldı.
    Aktif olarak görev yapan köy ve mahalle muhtarlarının üye olabildiği dernekte seçimle görevini devreden muhtarlar da üyelikten düşeceği öğrenildi
Açılışla birlikte olağan Kongresini yapan Kadirli 7 Mart Köy ve mahalle Muhtarları Derneğinin kayıtlı 52 üyesinin katıldığı kongrede Yönetim Gazi Cömert başkanlığında,Şevket Dalgıç, Halil İbrahim Cansever,İsmail Tezcan, Mustafa Yapıcı, Hüseyin Sarıgöz, Mustafa Özçatal, Ali Abi, Resul Şekeroğlu, ve Adem Topalak’tan oluştu.
Açılışta bir konuşma yapan Kadirli 7 Mart Köy ve Mahalle Muhtarları derneği başkanı Gazi Cömert “Yerel yönetimlerin olmazsa olmazı ve Sayın Cumhurbaşkanımızın köy ve Mahallelerdeki temsilcisi olan biz Muhtarlar Devletimize ve Milletimize daha iyi hizmet verebilmek için Kadirli 7 Mart Köy ve mahalle Muhtarları Derneğini kurduk. Derneğimizin kuruluş amacı Muhtarlarla ve şehri yöneten insanlarla birlik ve beraberlik içinde köy ve mahallelerimize ve şehrimize hizmet etmek, sorun ve sıkıntılar noktasında birlikte hareket edip çözüm üretebilmek adına çalışmalar yapmak, demokrasiyi ve insan haklarını ön plana alarak aktif olarak görev yapan arkadaşlarımızla Kurduğumuz derneğimizin Kadirlimize hayırlı olmasını temenni eder hepinize saygılar sunarım.
            Haber : Kıymet Çeri Önal

Yazar: süper admin

Görüntüleme: 380

Oluşturulma Tarihi: 18 Nisan 2023

Kategori: Yerel

Yorumlar

Yorum mevcut değil

Yorum Ekle