USD : 34.2401 EUR : 37.1289 GBP : 44.7484 KWD : 112.3286 RUB : 0.35711 QAR : 9.4437 AZN : 20.2540
“İLÇEMİZ DERYA HANIMLA HAK ETTİĞİ GELİŞMEYİ GÖSTERECEKTİR”

“İLÇEMİZ DERYA HANIMLA HAK ETTİĞİ GELİŞMEYİ GÖSTERECEKTİR”

Güleryüzü herkese eşit ve sevecen tavırlarıyla seçim dönemi vatandaş üzerinde güzel bir etki bırakan Osmaniye Akparti Milletvekili Derya Yanık, TBMM çatısı altında yeminini ederek Resmen Osmaniyemizi temsil hakkı kazandı.
    İlk Vekil adayı olarak ismi gelmesiyle birlikte Osmaniye genelinde olumlu bir hava estiğini söyleyen vatandaşlar. Derya hanımın bakanlığı döneminde ülkemiz adına çok güzel hizmetlere imza attığını belirterek Sayın vekilimizin Osmaniyemizde de çok güzel hizmetler yapacağına inanıyoruz dediler.
    Öncelikle kadirli Osmaniye Yolu, Kadirli Kozan Yolu Kadirli Andırın yolu ve kadirli Ceyhan yolunun ilçemizin önünü açacağını belirten vatandaşlar, yol konusunda Derya Hanımın zaten özel ilgisi var İnşallah bu konuda en kısa zamanda gereğini yapacağına inanıyoruz. Dediler.  150 yataklı Kadirli Devlet Hastanesininde bir an önce hayata geçeceğinin müjdesiyle sevindiklerini belirten vatandaşlar sayın Bakanımızdan Allah razı olsun daha gelmeden müjdeleri geldi kendisine teşekkür ediyoruz dediler.
    Bir tarım ilçesi olan ilçemizde Modern sulama sistemine bir an önce geçilmesi için çalışma yapılmasını isteyen vatandaşlar, anız yangınlarıyla mücadelenin daha etkin olmasını beklediklerini söylediler.
    Eğitimde liyakat konusunun önemli olduğunun altını çizen vatandaşlar, eğitim yöneticilerinde liyakat aranması gerektiğini, eğitim camiasının çocuklara bilinçli eğitim vermeleri için çaba sarfedilmesini, okullarda ahlak ve maneviyat eğitimine de ayrıca önem verilmesini istediler.
    Derya Yanık vekil ile birlikte ilçemizde tarafcılığın kalktığını belirten vatandaşlar bu konuda ayrıca teşekkür ediyoruz dediler.
       Haber : M. Şamil Kundakcı

Yazar: süper admin

Görüntüleme: 350

Oluşturulma Tarihi: 09 Haziran 2023

Kategori: Yerel

Yorumlar

Yorum mevcut değil

Yorum Ekle