USD : 32.5332 EUR : 34.8859 GBP : 40.7689 KWD : 106.2984 RUB : 0.35510 QAR : 8.9726 AZN : 19.2442
HAKKOYMAZ ; “Devlet ve Milletiyle, Hep Birlikte ve Her Şeyden Önce Türkiye”

HAKKOYMAZ ; “Devlet ve Milletiyle, Hep Birlikte ve Her Şeyden Önce Türkiye”

MHP Osmaniye Milletvekili Adayı Doç. Dr. Hakan Hakkoymaz, esnaf ve vatandaşlara teşekkür ziyaretinde bulunarak,
 Cumhurbaşkanlığı seçimleri 2. Turu için Cumhur İttifakına destek istiyor.
Beraberinde Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, Ak Parti ve MHP’li yöneticilerle vatandaşlardan Cumhur İttifakı adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek isteyen Hakkoymaz’a semt pazarında esnaflar ve vatandaşlar yoğun sevgi gösterisinde bulundu.
Cumhur İttifakı ve MHP olarak sahada Cumhurbaşkanlığı 2. Turu için azimle çalışmaya devam ettiklerini belirten Hakkoymaz, “Bilge liderimiz ve Genel Başkanımız sayın Dr. Devlet Bahçeli ile 28 Mayıs'ta Türkiye’nin başarısı için dua edenler, gönül coğrafyamızdaki kardeşlerimiz, mazlum ve mağdurlar kazanacaktır, inşallah hepimizin bayramı, gurur günü, Türk demokrasisinin şöleni olacaktır. Cumhur İttifakı, bir masa başı anlaşması değildir, yerli ve milli anlayışın bekası için birliğin ve beraberliğin siyasete yansımasıdır. İnşallah, ‘Türkiye Yüzyılını, Türk Asrını’ hep birlikte omuz omuza inşa edeceğiz. 28 Mayıs Cumhur İttifakımıza ve Cumhurbaşkanımıza bir kez daha vefa göstermenin zamanıdır. Rabbim kardeşliğimizi daim eylesin, seçimlerimiz hayırlara vesile olsun” dedi.
“Devlet ve Milletiyle, Hep Birlikte ve Her Şeyden Önce Türkiye” diyerek sözlerine devam eden Hakkoymaz, “El ele, omuz omuza dava arkadaşlarımızla, Cumhur İttifakı olarak çalışmaya devam ediyoruz. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde teşkilatlarımız, Belediye Başkanlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, partililerimiz ve gönüldaşlarımızla gayret ve azimle çalıştık. Aziz milletimiz de, iradesini ve yeni yüzyıl özlemlerini sandığa yansıttı. 
Haber : Kıymet Çeri Önal

Yazar: süper admin

Görüntüleme: 245

Oluşturulma Tarihi: 26 Mayıs 2023

Kategori: Yerel

Yorumlar

Yorum mevcut değil

Yorum Ekle