USD : 33.0180 EUR : 35.8377 GBP : 42.5566 KWD : 108.5564 RUB : 0.38765 QAR : 9.1051 AZN : 19.5310
“GEREKLİ ÖNLEMLER ALINSIN BU YAZ KADİRLİ SUSUZ KALMASIN”

“GEREKLİ ÖNLEMLER ALINSIN BU YAZ KADİRLİ SUSUZ KALMASIN”

İlçemizde her yıl bilhassa yaz aylarında çekilen susuzluk dolayısıyla gazetemiz aracılığı ile Kadirli belediyesine çağrıda bulunan vatandaşlar gerekli önlemler alınsın Kadirli bu yaz susuz kalmasın dediler.
    Eski Belediye başkanı Mustafa Türkmenoğlu döneminde susuzluk çekilmediğini belirten vatandaşlar alınacak önlemlerle Kadirlimizde bu yaz susuzluk olmasın evlerimizde sularımız kesintisiz aksın dediler.
    Kalealtı suyuna ilaveten balıklağa suyununda ilçemize aktığını belirten vatandaşlar kaçak kullanımında önüne geçilmesiyle ilçemizde susuzluk çekilmeyeceğini, susuzluk çekilmemesi içinde gerekli önlemlerin alınması gerektiğini söylediler.
    Kadirli belediye Başkanı Ömer Tarhan’a çağrıda bulunan vatandaşlar sayın başkanım şehrimizin her tarafında su bolluğu var barajlar ırmaklar var ve biz susuzluk çekiyoruz bu durum revamı? Lütfen ne yapın edin bize bu yaz susuzluk çektirmeyin, siz doktorsunuz susuzluğun insan sağlığı için önemini iyi biliyorsunuz lütfen gerekli önlemleri alın hiçbir mahalle sokak ve cadde susuzluk çekmesin dediler.
       Haber : Kıymet Çeri Önal

Yazar: süper admin

Görüntüleme: 291

Oluşturulma Tarihi: 07 Temmuz 2023

Kategori: Yerel

Yorumlar

Yorum mevcut değil

Yorum Ekle