USD : 34.2401 EUR : 37.1289 GBP : 44.7484 KWD : 112.3286 RUB : 0.35711 QAR : 9.4437 AZN : 20.2540
GAZETECİ ŞAMİL KUNDAKCI MUHTEŞEM BİR DÜĞÜNLE DÜNYAEVİNE GİRDİ

GAZETECİ ŞAMİL KUNDAKCI MUHTEŞEM BİR DÜĞÜNLE DÜNYAEVİNE GİRDİ

Gazetemiz Sahibi ve Zinde medya Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Kundakcı ve Kaymakamlık Şefi İbrahim Ethem Kundakcı’nın evlatları Gazeteci M. Şamil Kundakcı ile Hatice-Zeki Türkmenoğlu’nun kızları Zehra’nın düğün törenleri Yüksel düğün salonları VIP salonunda muhteşem bir katılımla yapıldı.
Düğün Törenine Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı ve Akparti Osmaniye Milletvekili Adayı Derya Yanık, İyi Parti Genel Başkan Danışmanı ve İyi Parti Milletvekili Adayı Prof. Dr. Elif Loğoğlu, Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Kadirli Kaymakamı Vehbi Bakır, Av. Hayrettin Küçüksoy, Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan, Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Yüreğir Belediye Başkanı M.Fatih Kocaispir, Bolu Abant Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Kürtül,Osmaniye İl ve İlçe Kurum Müdürleri, Köy ve Mahalle Muhtarları, İşadamları, Kadirli, Osmaniye Kozan, Düziçi, Andırın gazetecileri ve sivil toplum Kuruluşlarının başkan ve yönetimleri, siyasi parti il ve ilçe başkanları ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.
Düğünde konuşan Aile ve Sosyal Hizmetler bakanı Derya Yanık “Üç Bayramı birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz, Bu gün Ramazan Bayramı, aynı zamanda Cuma günü Müslümanların bayramı ve Şamil beyin düğün bayramı, ben tüm katılımcıların Mübarek Ramazan bayramlarını kutluyor, çiftimize mutluluklar diliyorum” dedi.
Kundakcı Ailesi yayınladığı mesajda tüm katılımcılara ve Kadirli Halkına teşekkür ettiler.
                      Haber : Kıymet Çeri Önal

Yazar: süper admin

Görüntüleme: 501

Oluşturulma Tarihi: 25 Nisan 2023

Kategori: Yerel

Yorumlar

Yorum mevcut değil

Yorum Ekle