USD : 33.0180 EUR : 35.8377 GBP : 42.5566 KWD : 108.5564 RUB : 0.38765 QAR : 9.1051 AZN : 19.5310
ERSOY “2023 LİDER ÜLKE TÜRKİYE’YE ULAŞMAK EN BÜYÜK HEDEFİMİZ”

ERSOY “2023 LİDER ÜLKE TÜRKİYE’YE ULAŞMAK EN BÜYÜK HEDEFİMİZ”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Başdanışmanı Osmaniye Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ruhi Ersoy, 2023 Lider Ülke Türkiye'ye Ulaşmak en büyük hedefleri olduğunu söyledi. 
MHP Kadirli İlçe Başkanlığı tarafından Devlet Bahçeli Kültür Merkezinde düzenlenen "Lider Ülke Türkiye" toplantısına MHP Osmaniye Milletvekili Adayı Prof.Dr. Ruhi Ersoy, Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, MHP ilçe Başkanı Severtürk Demirci, Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Alıcı, İl genel ve Belediye Meclis Üyeleri, STK temsilcileri ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Lider Ülke Türkiye toplantısında konuşan MHP Milletvekili Adayı Prof.Dr. Ruhi Ersoy, Kadirli bugün kararını vermiştir diyerek "Bugüne istikrar, yarına huzur diyerek milli devlet güçlü iktidar anlayışını hep birlikte inşaa edeceklerini söyledi. 
MHP Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'nin Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben düsturu ile yaptığı her konuşma onun ne kadar doğru kararlar aldığını bir kez daha göstermiştir diyerek sine vizyon eşliğinde toplantıya katılanları bilgilendirdi. 
Şehrimize katma değer üreten değerli hemşehrilerimizle, esnafından, çiftçilerimize, memurundan işçisine kadar hep birlikte "2023 Lider Ülke Türkiye"ye ulaşmak en büyük hedefleri olduğunu söyleyen Ersoy, “ Halkımızın bize olan teveccühü ile büyük bir özveri ile çalışıyoruz.
Her daim hemşehrilerimin emrinde olan bir olarak gördüğümüz ilgi alaka bizleri ayrıca mutlu ediyor. Osmaniyeli hemşehrilerimiz 14 Mayıs’ta Osmaniyemizden zafer ateşini yakacak Cumhur İttifakınının başarısını yeniden tescilleyecektir” dedi.
Haber : M. Şamil Kundakcı

Yazar: süper admin

Görüntüleme: 174

Oluşturulma Tarihi: 02 Mayıs 2023

Kategori: Yerel

Yorumlar

Yorum mevcut değil

Yorum Ekle