USD : 32.2229 EUR : 34.8912 GBP : 40.7484 KWD : 105.3240 RUB : 0.34972 QAR : 8.8849 AZN : 19.0607
EMEL ERKAYIRAN YAZDI;“KADİRLİ DEPREMZEDELER İÇİN ELELE”

EMEL ERKAYIRAN YAZDI;“KADİRLİ DEPREMZEDELER İÇİN ELELE”

Kadirli Kaymakamlığımız koordinesinde Kadirli Şehit Halis Şişman Halk Eğitim Merkezi usta öğretici çalışkan kadınlar, depremden etkilenen ve barınma merkezlerimizde kalan depremzede vatandaşlarımız için börekler hazırladılar . Kadirli Sosyal Hizmetler Merkez Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirilen bu etkinliğe katılmayı çok istemiştim ama kısmet değilmiş maalesef karılamadım.
Bu yüzden Köşe yazarlığını yaptığım KADİRLİ POSTASI Gazetemiz aracılığıyla usta öğretici kadınları tebrik etmek ve emeği geçen Müdürlüklerimize teşekkür etmek istedim.
Aslında burada en önemli husus, Kadirli Kaymakamımızın verdiği emekler. Lider olmak ta bunu gerektirir. Kriz anında yönetim çok önemlidir. Bulunduğumuz durum gerçekten de tam bir kriz dönemi. İlk günden itibaren yoğun mesai harcayarak örnek çalışmalarla birim müdürlüklerini koordineli olarak bu güzel projelerle bir araya getiren kaymakamımıza sonsuz teşekkürler ediyoruz. Allah güçlerini arttırsın.
Ayrıca bu çalışkan kadınlar, yine depremzedelere eşofmanlar dikmiş ve hediye etmişler. Hatta içlerinden biri tam 40 adet şalvar dikmiş ve depremzedelere hediye etmiş.
Hem düşünce hem de amaca yönelik hizmet vermek konusunda yapılan bu etkinliklerin görüntülerini usta öğretici kadınlar gururla kendi sosyal medya hesaplarından paylaşmışlar Böylece emsel olma açısından da tamamen bir farkındalık yaratmışlar. Her birinin emeklerine sağlık ayrı ayrı kutluyorum. Allah hayırlarınızı kabul etsin.
Bu karanlık günlerde zorluklar içinde yaşayan vatandaşlarımıza güzel bir gün geçirten birim müdürlüklerimize usta öğretici kadınlara ve en önemlisi Kadirli Kaymakamlığımıza teşekkür ederiz.
Birlik olursak bu afet sürecini daha kolay atlatırız . Her zaman dediğim gibi acılar paylaşarak azalır , mutluluk paylaşarak çoğalırmış .
Kadirli deprem çadırında yaşayan ve diğer barınma evlerinde kalan tüm vatandaşlarımıza kolaylıklar diliyorum. Afad Kadirli sorumlusu ve diğer gönüllü çalışanlara , özellikle deprem çadırında bulunan, KA-VAK KADIRLI Şube yönetimi olarak ziyarete gittiğimizde yanıma gelerek sevgilerini ifade eden dünya tatlısı kadınlara buradan selamlar sevgiler gönderiyorum. En kısa sürede tekrar görüşmek dileğiyle…

Özlediğim, çok sevdiğim ve sabırla beklediğim, tüm güzel duyguları derinden hissettiğim, mübarek ramazan ayına kavuştuk.
Yurdumun üzerindeki karanlıkların, aydınlıklara dönüşmesi ve dualarımızın kabul olması dileğiyle Allah tuttuğumuz oruçları ve dualarınız kabul etsin.
HAYIRLI RAMAZANLAR

Yazar: süper admin

Görüntüleme: 859

Oluşturulma Tarihi: 27 Mart 2023

Kategori: Köşe yazıları

Yorumlar

Yorum mevcut değil

Yorum Ekle