USD : 34.1769 EUR : 37.1059 GBP : 44.4832 KWD : 112.1622 RUB : 0.35391 QAR : 9.4263 AZN : 20.2166
EBU CAHİLLER SAHNEDE

EBU CAHİLLER SAHNEDE

Saygıdeğer okurlarım gönlümüzün tacı dertlerimizin ilacı KUR_AN'ı kerime saldırı islam dinine saldırıdır.
Geçtiğimiz günlerde İsveç hükümetinin Kuranı Kerimi yakma iznini vererek ebucahil Palodan'a Polis eşliğinde yaktırarak dünyadaki birbuçuk milyon Müslüman alemini ayağa kaldırmıştır.
İsveç bununlada kalmayarak düşünce özgürlüğü diyerek örtbas etmeye çalışmış. Sayın Cumhurbaşkanımıza hakaret eden PKK'lılarada müsamaha göstermiştir. Türk milletinin nefretini kazanarak Nato'ya girme çabasını ortadan kaldırmıştır. Artık İsveç'in hiçbir sözüne inanılmaz olmuştur. Artık İsveç bizim nazarımızda en büyük Türk ve Müslüman düşmanıdır. Bunların hepsi pravakasyondur ama er geç bunun hesabı sorulacaktır.
Sayın Cumhurbaşkanımıza yapılan hakaret ve baştacımız Kuranı Kerime yapılan saldırının hesabı sorulacaktır. Dünyada bulunan onyedi milyon yahudinin kutsalına böyle bir saldırı yapılmış olsaydı olsaydı onyedi milyon değil mir mir milyon ayağa kalkardı.
Ülkemizdekilerde dahil. İsveç senden bunun hesabını soracağız Bunu yapan ebucahil Paludan değildir.
Bunu yapan resmen İsveç'tir bizler ne  yapmalıyız ? Ayağa kalmalıyız lanetleme yürüyüşleri yapmalıyız içinde İslamın azda olsa sevgisi saygısı  olan herkes bu haykırışa destek olmalı selamlar saygılar.

Yazar: süper admin

Görüntüleme: 323

Oluşturulma Tarihi: 24 Ocak 2023

Kategori: Köşe yazıları

Yorumlar

Yorum mevcut değil

Yorum Ekle