USD : 34.2401 EUR : 37.1289 GBP : 44.7484 KWD : 112.3286 RUB : 0.35711 QAR : 9.4437 AZN : 20.2540
DERYA YANIK’A HER KESİMDEN BÜYÜK İLGİ

DERYA YANIK’A HER KESİMDEN BÜYÜK İLGİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı ve Osmaniye Milletvekili Adayı Av.Derya Yanık Osmaniye genelinde büyük ilgi görüyor.
Çalışmalarıyla her kesimden beğeni toplayan, bilgisi, insana olan yakınlığı,ikna edici hitabeti ile vatandaşlardan büyük ilgi gören Av. Derya Yanık, Türk aile yapısının önemine değinerek “Son 50 yılda eşcinsel lobileri çok sistematik bir şekilde yol alıyorlar. Lobinin asıl talebi ise aile kavramının içerisine dahil olmak. Türkiye olarak aile kavramımızın içerisine dahil olmaya çalışan bu yapıyla mücadele etmeyi önemsiyor ve zorunlu görüyoruz.” Diye konuştu.
“Sosyal devlet anlayışını AK Parti inşa etti. Sosyal refahtan yeterince payını alamayan dezavantajlı vatandaşlarımızın devlet olarak yanındayız, yakınındayız.” Diyen Bakan Yanık “Milletimize kalbimizi açtık. Aziz milletimiz, AK Parti'nin ve Cumhur İttifakı'nın gelecek vizyonunun farkında. Girdiğimiz her seçimi ilk seçimimiz gibi görüp, milletimizin teveccühünü kazanmanın ve milletimizle birlikte gönül gönüle olmanın gayreti içerisindeyiz. Türkiye Yüzyılı, milletimizin dünya sahnesindeki iddiasını güçlü bir şekilde ortaya koyacağı bir yüzyıl olacak.
Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde bu yüzyılı birlikte inşa edeceğiz. Buna olan inancımız var, irademiz var. Bu yolda biz hazırız, Osmaniye Hazır. sadece PKK'nın elebaşları, terörist başlarının bu pervasızlığının bile bize çok şey anlatması gerektiği kanaatindeyim. Dolayısıyla bütün bir uluslararası sistem içerideki iş birlikleri, işbirlikçileriyle beraber Türkiye'yi yeniden eski Türkiye'ye atmak için, yeniden o 90’ların, 80’lerin kaosuna, darbe ortamına ‘işte biz ortamı oluşturduk, çocuklar darbe yaptı’ sözlerine geri döndürmek. Milli geliri düşürmek, milleti yarı aç yarı tok hale geri döndürmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Niye? Başını kaldırmış bir Türkiye, emperyalizmin işine gelmez çünkü. Başını kaldırmış, tarihten gelen varlığının idrakine yeniden varmış Türkiye, onların işine gelmez. Bakın size bir örnek daha anlatacağım. Geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanımızın, Birleşmiş Milletler nezdinde yıllardır sürdürdüğü diplomasiyi içeride yıllarca eleştirdiler. Efendim işte 1 milyonluk falan ülkeyle ne işimiz var? Halbuki onların her birisi  BirleşmişMilletler’de temsil edilen birer ülke. Birleşmiş Milletler'de bir oy alınması gerektiğinde her birisinin bir oy hakkı var.” Dedi
Bakan yanık “Osmaniye'nin insan kaynağı hep vurguluyorum. Bunu çünkü çok önemsiyorum. Osmaniye'nin insan kaynağı ne isterse, ne tür üretim yapmak isterse, ne tür gelişme kaydetmek isterse, hepsine fazlasıyla yeten, yetecek bir insan kaynağı. Sadece bizim yapmamız gereken kamu tarafı olarak ya da siyasiler olarak varsa bu potansiyelin önündeki engelleri kaldırmak. Bu potansiyelin önündeki engelleri kaldırdığınızda zaten bizim insanımız gerisini kendisi halleder Allah'ın izniyle. O yüzden sizlerle bir arada olmak, sektörün değerlendirmelerini duymak, ihtiyaçlarını duymak, vizyonunu görmek, tasarladığı yeni atılımları görmek benim için de ayrıca çok kıymetli. 
Sayın Cumhurbaşkanımızın inşallah güçlü bir biçimde yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi, Cumhur İttifakı olarak meclisimizde güçlü bir biçimde milletvekili sayısıyla temsil edilmek ki Osmaniye'den hedefimiz 4-0 Cumhur ittifakının milletvekili sayısını çıkarmak. Böyle olduğunda siyasi irade olarak da üretimin bugüne kadar olduğu gibi yine önünü sonuna kadar açıp destekleyip destek ve teşvik mekanizmalarıyla burada inşallah Osmaniye'mizi bir 10-20 yıl sonra bölgesel etkisi hatta ulusal etkisi birkaç kat artmış, son derece stratejik illerden birisi haline gelmiş bir olmasını sağlayacağız. Hedefimiz gayemiz bu. Bunun için çabalıyoruz. Bunun için çalışıyoruz. Bunun için de her şey hazır. Biz bir arada olduğumuzda, el birliğiyle istişare mekanizması birbirimizin tamamlamayı temel hareket noktası saydığımızda bunların her birisi pekala çok kolaylıkla gerçekleşecek.” Diye konuştu.        Haber : Sevinç Bal

Yazar: süper admin

Görüntüleme: 208

Oluşturulma Tarihi: 05 Mayıs 2023

Kategori: Yerel

Yorumlar

Yorum mevcut değil

Yorum Ekle