USD : 34.2401 EUR : 37.1289 GBP : 44.7484 KWD : 112.3286 RUB : 0.35711 QAR : 9.4437 AZN : 20.2540
“CUMHUR İTTİFAKI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AKPARTİDEN OLMALI”

“CUMHUR İTTİFAKI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AKPARTİDEN OLMALI”

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler seçiminde Cumhur İttifakında Kadirli Belediye başkan Adayının Akpartiden olması isteniyor.
    Konuyla ilgili gazetemize konuşan vatandaşlar Mevcut belediye Başkanının 3 dönemdir MHP’den görev yaptığını belirterek geçen dönem Cumhur ittifakı adayı olarak gösterildiğini, Cumhur ittifakında bu dönem Kadirli belediye Başkanının Akparti’li aday adayları arasından seç,ilmesini beklediklerini belirttiler.
    Kadirli Akparti tabanında bu beklentinin %100 olduğu gözlemlenirken Kadirli Belediye Başkan adayınında yönetimi iyi bilen, bürokrasiyi iyi bilen, çözüm odaklı çalışmaları yapabilecek, kararlı, duruşu olan, profesyonel yönetim kabiliyetine sahip, sorunları bilen, memleket sevdası olan birisi olması gerektiği tabanda konuşuluyor.
    Kadirlinin en büyük sorunu olan su, trafik ve yol sorunlarında, kaldırım işgallerinde, altyapı’da görsel güzellikte minimum maliyetle, maksimum hizmet üretebilecek adaylrın ön plana çıkması gerektiğini belirten vatandaşlar, yeni seç,ilecek başkanın bankamatikcilere fırsat vermeyecek, şehrin her kademesine ferahlık getirebilecek, halkın değerlerine saygı gösterecek, vıttırıvızzık sanatcılara ve görüntü olsun diye yapılan etkinliklere para harcamayacak, halkın parasını hizmete çevirebilecek birisi olması gerektiğini söylediler.
    Cumhur ittifakı yöneticilerine ve milletvekillerine çağrıda bulunan vatandaşlar Kadirli belediye Başkanının akpartili, işin ehli birisi olması konusunda gereğinin yapılmasını istediler.            Haber : M. Şamil Kundakcı

Yazar: süper admin

Görüntüleme: 385

Oluşturulma Tarihi: 14 Temmuz 2023

Kategori: Yerel

Yorumlar

Yorum mevcut değil

Yorum Ekle