USD : 33.9547 EUR : 37.7362 GBP : 44.8159 KWD : 111.8313 RUB : 0.37991 QAR : 9.3675 AZN : 20.0851
BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ ÇALIŞMALARINA ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ ÇALIŞMALARINA ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR

Büyük Birlik Partisi Osmaniye 1. Sıra Milletvekili Adayı Harita Mühendisi Yücel Abidinoğlu, Osmaniye ve İlçelerinde vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.
    Seçim Çalışmaları kapsamında Kadirli’de de ziyaretlerde bulunan BBP Osmaniye Milletvekili Adayı Yücel Abidinoğlu beraberinde BBP Osmaniye İl Başkanı Mehmet Tamer Taşdelen ile birlikte gazetemize de ziyaret gerçekleştirdi.
    Ziyarette Konuşan BBP İl Başkanı mehmet Tamer Taşdelen “Öncelikle 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan genel seçimlerin vatanımıza milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımızla birlikte önümüzdeki seçimlere yaklaşık 3 yıldır hazırlık yapmaktayız. Büyük Birlik Partisi olarak Cumhur İttifakı içerisinde baraj sorunu olmadan kendi ad ve amblemimizle seçimlere katılmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz. Önceliğimiz Cumhurbaşkanımız sayın recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden cumhurbaşkanı seçtirmektir. BBP olarak Osmaniye’den 1 tane milletvekili çıkartarak partimizin mecliste daha güçlü olmasını sağlamak istiyoruz. BBP nin baraj sorunu bulunmamaktadır. Allahın izniyle yeterli oyu alıp Yücel Abidinoğlu kardeşimizi Meclise göndereceğiz” dedi.
Büyük Birlik Partisi Osmaniye Milletvekili Adayı Yücel Abidinoğlu’da Öncelikli görevinin insanlara faydalı ve hayırlı olmak olduğunu ve Meclis'te Osmaniye halkını en iyi şekilde temsil edeceğini belirterek “Şehid Lider Muhsin Yazıcıoğlu'nun manevi önderliğinde ve Genel Başkanımız Sayın Mustafa DESTİCİ 'nin himayelerinde ; Ülkemize ve özelde  Osmaniyemize hizmet edebilme gayretine , 
28. Dönem  Milletvekilliği genel seçiminde ,BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ ( BBP ) 1. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI  olarak talibim. Bilvesile buradan tüm vatandaşlarıma selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Yazar: süper admin

Görüntüleme: 293

Oluşturulma Tarihi: 28 Nisan 2023

Kategori: Yerel

Yorumlar

Yorum mevcut değil

Yorum Ekle