USD : 34.2401 EUR : 37.1289 GBP : 44.7484 KWD : 112.3286 RUB : 0.35711 QAR : 9.4437 AZN : 20.2540
“BAYRAMLAR BİZİM İNANCIMIZDA  DAYANIŞMANIN BİRLİKTE OLMANIN BİR DİĞER ADIDIR”

“BAYRAMLAR BİZİM İNANCIMIZDA DAYANIŞMANIN BİRLİKTE OLMANIN BİR DİĞER ADIDIR”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “Bayramlar bizim inancımızda  dayanışmanın birlikte olmanın bir diğer adıdır. Deprem bölgesi öncesindeki o günlük rutinine dönene kadar elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bu millet büyük, necip bir millet. Bu yaralar sarılır” dedi.
Bakan Yanık, Osmaniye'nin Kadirli ilçesindeki Kadirli Öğretmenevi'nde kamu görevlileri ve vatandaşlarla bayramlaşma programına katıldı.
Bayramların dayanışmanın, birlikte ve beraber olmanın, helalleşmenin adı olduğunu belirten Bakan Yanık, “Osmaniye'de hemşehrilerimle bir arada bayramı kutlamanın mutluluğunu yaşıyorum.Bayramlar bizim için bir şenliktir.Küsler barışır. Bayramın manevi anlamı vardır. İnşallah önümüzdeki süreçte de hem Osmaniyemize hem Kadirimize hem bütün vatanımıza, milletimize hizmet etmek için bir süreç yaşayacağız. Üzerimize düşeni yapacağız” diye konuştu.
Devlet imkanları ve sorumlulukları çerçevesinde ellerinden geleni yapmaya devam ettiklerini aktaran Yanık, "Bayramlar bizim inancımızda  dayanışmanın birlikte olmanın bir diğer adıdır.Bu yara kapanana kadar, deprem bölgesinde öncesindeki o günlük rutinine dönene kadar elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bu millet büyük, necip bir millet. Bu yaralar sarılır” dedi.
Depremin maddi sonuçlarını kısa sürede ortadan kadıracaklarını ifade eden Bakan Yanık, bugüne kadar   dikkate eğer bir çaba ve dikkate değer bir sonuç aldıklarını söyledi. Bakan Yanık,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi  iradesiyle, önderliğiyle tüm bakanlıkların tam bir uyum içerisinde çalıştıklarını belirtti.                                           Haber : Kıymet Çeri Önal

Yazar: süper admin

Görüntüleme: 259

Oluşturulma Tarihi: 25 Nisan 2023

Kategori: Yerel

Yorumlar

Yorum mevcut değil

Yorum Ekle