USD : 32.3177 EUR : 34.8816 GBP : 40.8286 KWD : 105.6159 RUB : 0.35218 QAR : 8.9110 AZN : 19.1168
BAKAN YANIK AK PARTİ TEŞKİLATLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

BAKAN YANIK AK PARTİ TEŞKİLATLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı ve Ak parti Osmaniye Milletvekili Derya Yanık, Osmaniye İl/İlçe Teşkilat Toplantısı Konuştu.
Bakan Yanık konuşmasında ;Belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, kadın ve gençlik kolları il başkanlarımız, çok kıymetli teşkilat mensubu arkadaşlarım hepinizi saygıyla ve hürmetle selamlıyorum. 
14 Mayıs'tan sonra ilk buluşmamız oldu. Sesimden anlayacağınız gibi balkon konuşmasında da sesimin kusuruna bakmayın demiştim. O arada maalesef biraz rahatsız geçirdik. Bugün ilk kez ayağa kalktım ve Osmaniye'ye geldim. 
14 Mayıs'ta  ilk turu diyelim en azından milletvekilliği seçimi dönemini tamamladık. Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Emeklerinize sağlık. Allah emeklerimizi inşallah zayi etmesin. Fakat asıl büyük işimiz 28 Mayıs'a kaldı. 
Sayın Cumhurbaşkanımızı inşallah ilk turda olduğundan daha yüksek bir oy oranıyla cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz ve kaldığımız yerden hizmetlerimize hem Osmaniyemizde hem tüm Türkiye genelinde devam edeceğiz.
14 Mayıs'a göre bir takım avantajlarımız var. Bu süreçte bu avantajları değerlendirmenin önemli olduğunu düşünüyorum. Öncelikle artık milletvekilliği kısmı çıktı arada. Dolayısıyla milletvekilliği seçimiyle alakalı ayrıca bir efor, ayrıca bir çalışma bizim de en azından sahadaki çalışmada bunu aradan çıkarmış oluyoruz dedi.
Haber : M. Şamil Kundakcı 

Yazar: süper admin

Görüntüleme: 222

Oluşturulma Tarihi: 23 Mayıs 2023

Kategori: Yerel

Yorumlar

Yorum mevcut değil

Yorum Ekle