USD : 34.2401 EUR : 37.1289 GBP : 44.7484 KWD : 112.3286 RUB : 0.35711 QAR : 9.4437 AZN : 20.2540
AV.OSMAN GÖKAHMETOĞLU ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AV.OSMAN GÖKAHMETOĞLU ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AVUKAT, OSMAN GÖKAHMETOĞLU ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Cumhuriyet Halk Partisi'nin duayen isimlerinden Osman Gökahmetoğlu Cumhuriyet Halk Partisi Osmaniye Milletvekilliği için A.Adaylığını açıkladı.
CHP tabanında geniş yankı uyandıran A.Adaylığı açıklaması Osmaniye CHP kulisinden de ses getirdi.
 Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezinde müraacatını gerçekleştiren Gökahmetoğlu Osmaniye CHP siyasetinde A.Adayı olarak mücadelesine devam edecek.
Yaklaşık 40 yıldır Osmaniye Barosu'na kayıtlı olarak avukatlık yapan Gökahmetoğlu; Osmaniye Baro'su üst kurul delegeliği yaptı, ayrıca 1978 yılından bu yana da  sol aktif siyaset içerisinde bulunuyor.
SODEP, SHP ilçe başkanlıkları görevini uzun yıllar sürdüren Osman Gökahmetoğlu aynı partilerden Milletvekili ve Belediye Başkanlık adaylığında bulundu.
CHP  Kadirli İlçe başkanlığı görevinde de bulunan Gökahmetoğlu, birden fazla SHP ve CHP nin kurultay delegeliğini de yaptı.
Cumhuriyet Halk Partisi Osmaniye ikinci sıra milletvekili adaylığı da yapan Avukat  Osman Gökahmetoğlu, 2010 yılında Aşağı Bozkuyu Köyüne yapılmak istenen Çimento fabrikası için mücadele eden aktivist ve STK ların karşılıksız avukatlığını yaptı. ADD, TEMA Vakfı gibi bir çok  Sivil Toplum Kuruluşunda  da görev  yapıyor.

Yazar: süper admin

Görüntüleme: 744

Oluşturulma Tarihi: 15 Mart 2023

Kategori: Yerel

Yorumlar

Yorum mevcut değil

Yorum Ekle