USD : 32.3177 EUR : 34.8816 GBP : 40.8286 KWD : 105.6159 RUB : 0.35218 QAR : 8.9110 AZN : 19.1168
“ARTIK, HİZMET, ÜRETİM VE LİYAKAT ÖN PLANDA OLMALI”

“ARTIK, HİZMET, ÜRETİM VE LİYAKAT ÖN PLANDA OLMALI”

13. Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri tamamlanmasının ardından Türkiye Yüzyılı başlamış oldu.
    Seçimlerle ilgili gazetemize konuşan vatandaşlar. Bu seçimlerle artık aile particiliği sona erdi. Yeni dönemde herkesi kucaklayan, Cumhurbaşkanımıza en iyi destek verecek olan, oğlunun kızının damadının eniştesinin hısım akrabasının işe girmesi, menfaatlenmesi için değil, Kadirliye hizmet için, insanlara hizmet için görev alacak dirayetli, iş takipciliği değil hizmet takipciliği yapacak iyi bir teşkilata ihtiyaç duyılmakta, yeni gelecek yönetimde fetö ve başka terör örgütleriyle irtibatı olmayan, içkisi kumarı kötü ahlakı bulunmayan, bürokrasiyi bilen, konuşmasını bilen proje üreten, çözüm yolları bulan gerekirse masaya yumruğunu vurabilecek, haksızlığa meydan vermeyecek iyi bir başkana ihtiyaç olduğunu belirterek artık menfaat ve aile kavgaları bitmeli, memlekete hizmet edilmeli dediler
Kurumlara falancanın adamları olmayan, emir kulu değil, yöneticiliği bilen, İdarecilik vasfına sahip, çözüm odaklı çalışma yapacak ilçemizi her yönden ileriye taşıyacak liyakat sahibi yöneticilere ihtiyaç duyulduğunu belirten vatandaşlar, metal yorgunluğu olan, sorunlara çözüm üretemeyen kişilerin göreve getirilmemesini istediler.
İlçemizin artık eğitimden Turizme, tarımdan sağlığa kültürden turizme her yönden atılıma geçmesi gerektiğini söyleyen vatandaşlar Derya hanımdan ve Seydi beyden ilimize hizmet getirecek reisimize artı değer katacak halk ve hak tarafından sevilen kişilerin yönetmesini istediklerini belirttiler.
           Haber : M. Şamil Kundakcı
 

Yazar: süper admin

Görüntüleme: 173

Oluşturulma Tarihi: 30 Mayıs 2023

Kategori: Yerel

Yorumlar

Yorum mevcut değil

Yorum Ekle