USD : 32.5332 EUR : 34.8859 GBP : 40.7689 KWD : 106.2984 RUB : 0.35510 QAR : 8.9726 AZN : 19.2442
ANDIRINDA İYİ PARTİDE FATİH DAL GÜVEN TAZELEDİ

ANDIRINDA İYİ PARTİDE FATİH DAL GÜVEN TAZELEDİ

İYİ Parti Andırın'da Fatih Dal'la Devam Dedi

  İYİ Parti Andırın 3. Olağan kongresinde mevcut Başkan Fatih Dal güven tazeleyerek devam dedi. 

  Andırın Şehit Yasin Höbek Yatılı Bölge Ortaokulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen 3. Olağan Kongresi Saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Tek liste ile gidilen kongrede açılış konuşmasını Fatih Dal yaparken, İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel ve Adana Milletvekili İsmail Koncuk’da birer konuşma yaptılar.  

  Kongre katılım sağlayan ve kendisinden desteklerini esirgemeyen yol arkadaşlarına teşekkür eden İYİ Parti Andırın İlçe Başkanı Fatih Dal yaptığı konuşmasında; “Şahsım yönetim kurulu üyelerim ve inanmış cesur yürekli arkadaşlar ile partimizin Andırın’da kurumsal ve siyasi faaliyetlerini iki yıldır büyük bir özveri ile yürütüyoruz. Geçen bu zaman zarfında hiçbir olumsuzluk ve dışarıdan yapılan haksız söylemler bizleri ve siz inanmış gönülleri yıldıramadı ve yıldırmaya gücü yetmeyecek.

  İYİ Parti’nin kurulduğu günden bu yana başarılı olması için büyük mücadele verdiklerini belirten Başkan Dal, “Siz cesur yürekli arkadaşlar partimize yakışır bir tavır ve başarılı bir çalışma yapmamıza her zaman destek oldunuz. Cenab-ı Allah hepinizden razı olsun. Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu şu günlerde Allah birlik ve beraberliğimizi daim kılsın. Biz İYİ Partililer olarak mücadelemizden taviz vermeden bugünlere gelmiş bulunmaktayız. Geçirmiş olduğumuz süreçte ilçemizde partimizi güçlü kılma noktasında üstün gayret sarf edip mücadele ettik. Allah’a şükür vicdanımız rahat alnımız aktır. Namerde boyun eğmeden hiçbir görevden kaçmadan inandığımız değerler ışığında hareket ettik. Daima bu şuur ve inançla ömrümüz vefa ettikçe nerede ve hangi görevde olursak olalım ilkelerimizden, ülkümüzden taviz vermeden çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

  Konuşmasının devamında partimizi iktidara taşımak için çalışıyoruz diyen Dal İYİ Parti Andırın İlçe Teşkilatında içe dönük değil dışa dönük güçlü bir parti teşkilatı oluşturduklarını vurguladı. Başkan Dal her geçen gün üye çalışmaları yaparak daha geniş kitlelere ulaştıklarını ifade etti.

  Başkan Dal konuşmasının devamında ise “Partimizi önce Andırın’da sonra Türkiye’de iktidara taşımak için çalışıyoruz. Her gün nefret saçanlar, topluma nifak sokanlar, kavga etmeyi maharet sayanlar, koltuğa yapışmayı başarı sayanlar İYİ Partiyi anlamadılar. İYİ Parti kardeşlik hareketidir. İYİ Parti kucaklaşma hareketidir. İYİ Parti nefretin, kavganın bağrışmanın hüküm sürdüğü günümüzde, kara bulutları dağıtma hareketidir. İçinde bulunduğumuz süreçte İYİ Parti Türkiye’nin umudu olmuştur. İYİ Partiye ihtiyaç vardır ve bu bizler için sorumluluktur. Sevgili partililer sorumluluk bizde, sorumluluk hepimizde. Bu sorumluluğu yerine getirmek için hepimiz daha fazla çalışmak daha fazla emek harcamak zorundayız. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in dediği gibi İYİ Parti cesurlar hareketidir. Çok çalışacağız, mutlaka başaracağız, başarmak zorundayız. Az kaldı. Kongremiz İlçemize partimize hayırlı uğurlu olsun, Ne Mutlu Türk’üm Diyene!”

  Coşku ve heyecanın birlikte yaşandığı kongrede partiye katkı sağlayanlara teşekkür plaketi takdim edilirken, kongreye katılım sağlayanlara Andırın’a özgü tereyağlı pilav ikram edildi.

  Kongreye; İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel, İYİ Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Fatih Öztürk, İYİ Parti Göksun İlçe Başkanı Ali Arslan, İYİ Parti Afşin İlçe Başkanı Mehmet Taşkale, CHP Andırın İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Yaycıoğlu, Yeniden Refah Partisi Andırın İlçe Başkanı Şaban Akıllı, Andırın Şoförler Odası Başkanı Alparslan Faruk Dikişçiğlu İl, İlçe yönetimi ve partililer katıldı.

Yazar: süper admin

Görüntüleme: 542

Oluşturulma Tarihi: 30 Kasım 2022

Kategori: Bölgesel

Yorumlar

Yorum mevcut değil

Yorum Ekle