USD : 33.0180 EUR : 35.8377 GBP : 42.5566 KWD : 108.5564 RUB : 0.38765 QAR : 9.1051 AZN : 19.5310
"ALASIRT İNŞAAT"TA YENİ YAŞAM MERKEZLERİ HIZLA YÜKSELİYOR

"ALASIRT İNŞAAT"TA YENİ YAŞAM MERKEZLERİ HIZLA YÜKSELİYOR

Kadirli’de yaptığı modern binalarla insanların yaşamlarına önemli katkı sağlayan Alasırt İnşaat, Şehit Kansu Küçükateş Mahallesi’nde yeni yaşam merkezleri kazandırmaya devam ediyor.
Müşterilerine değişik seçenek sunduklarını belirten Alasırt İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı - İş adamı Serdar Alasırt, “Allah’ın izniyle Alasırt İnşaat olarak Durmak yok yola devam” dedi. 
Tek bloktan oluşan sitede her dairenin tam bir yaşam merkezi olduğunu, şehrin gürültü ve stresinden uzak yaşam isteyenlerin kaçırmamasını isteyen Alasırt, “ Kadirli’de bilinen bir aile şirketi olarak çok temiz ve düzgün inşaatlar yaparak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Unutulmaz ömür geçirilecek bir yer olarak tasarlanan Alasırt İnşaat yeni projeleriyle her geçen gün güven ve huzurlu konutlar yapmaya devam ediyoruz. Kadirli’nin güzelleşmesine ve çehresinin değişmesine katkı sağlıyoruz. Modern binalarla Kadirli’nin her yerinde ismimiz var.  Var olmayda devam edecek. Tek bloktan oluşan sitede her daire tam bir yaşam merkezidir. Şehrin gürültü ve stresinden uzak bir yaşam istiyorsanız Alasırt İnşaat tam size göre bir sitedir. Uygun fiyat garantisi ile birbirinden güzel daireleri kaçırmayınız.” dedi.
Alasırt, yeni yaşam alanında yapılan duaların ardından misafirlerine ve işçilerine ikramlarda  bulundu.
                    Haber : Kıymet Çeri Önal

Yazar: süper admin

Görüntüleme: 196

Oluşturulma Tarihi: 12 Eylül 2023

Kategori: Yerel

Yorumlar

Yorum mevcut değil

Yorum Ekle