USD : 33.0180 EUR : 35.8377 GBP : 42.5566 KWD : 108.5564 RUB : 0.38765 QAR : 9.1051 AZN : 19.5310
AK PARTİ SUMBAS  BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI SERDAR ALASIRT, PROJELERİNİ AÇIKLADI

AK PARTİ SUMBAS BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI SERDAR ALASIRT, PROJELERİNİ AÇIKLADI

AK Parti Sumbas  Belediye Başkan Aday Adayı Serdar Alasırt, 14 başlık altında hazırladığı  projeyi bir slaytla videoyla kamuoyu ile paylaştı. Alasırt’ın projeleri arasında altyapıdan üst yapıya; sosyal ve kültürel projelerden turizme kadar birçok kalemde proje bulunuyor.
AK Parti Sumbas  Belediye Başkan Aday Adayı Serdar Alasırt, “Birey ve toplumları olduğu gibi şehirlerinde geçmiş ve gelecekleri vardır. Büyük ve köklü geçmişi olan ilçemizin geleceğini hak ettiği gibi şekillendirmek görevimizdir. Biz yarına karşı da sorumlu olduğumuzu düşünüyoruz. Medeniyetimizden ilham alarak geleceğimizi şekillendirme gayesindeyiz. Zayıf ve güçlü yanlarını ortaya koyduğumuz anlayışla belediyemizi yönetileceğiz. 
Sumbas’ın her köşesine aynı duyarlılıkla dokunacağız. İstişare ve ortak akılla hareket edeceğiz. Birleştireceğiz, ayrıştırmayacağız. Hiçbir sorunu ertelemeyeceğiz Sorunların üzerine gidereceğiz, çözüm odaklı olacağız. İlçemize  14 ana başlıkta bir çok  proje hazırladık. Hazırladığımız bu projeler doğrultusunda şehrimize uygun gelişme modelleri gerçekleştireceğiz” şeklinde kamu oyuna açıkladı.
Haber : Kıymet Çeri Önal

Yazar: süper admin

Görüntüleme: 123

Oluşturulma Tarihi: 19 Aralık 2023

Kategori: Yerel

Yorumlar

Yorum mevcut değil

Yorum Ekle