USD : 33.0180 EUR : 35.8377 GBP : 42.5566 KWD : 108.5564 RUB : 0.38765 QAR : 9.1051 AZN : 19.5310
AK PARTİ KADİRLİ VEFA TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ

AK PARTİ KADİRLİ VEFA TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ

Ak Parti Kadirli İlçe Teşkilatı ve Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından organize edilen toplantı öğretmen evinde gerçekleşti. 
Önceki Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve Osmaniye Milletvekili  Derya Yanık, Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy başta olmak üzere Ak Parti yönetiminde ve kurucu kadroda yer almış pek çok isim bir araya geldi. Toplantıda söz alan Akparti Kadirli İlçe Başkanı Yalçıner Karakuş, birlik ve beraberlik mesajı vererek 31 Mart'ta tarih yazacaklarını ifade etti. 
 Ardından söz alan Akparti Kadirli Belediye Başkan Adayı Mustafa Büyükbozduğan “Bayramlar ailelerle bir araya gelindiği için güzel olur biz de bugün burada ailemizle bir araya geldik dolayısıyla çok mutluyuz ve inşallah 15 Yıl aradan sonra belediye seçimini alarak bu bayram sevincini sürdüreceğiz çok çalışacağız” dedi. 
Osmaniye Milletvekili Derya Yanık ise “vefa bizim en önemli şiarımız Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan bugün zaferden zafere koşan bir liderse bunun en önemli sebebi kendisinin vefalı bir insan olmasıdır. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin” dedi. 
Son olarak söz alan Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy ise “heyecanımız büyük Ak Parti tüm Türkiye'de olduğu gibi Osmaniye genelinde ve Kadirli'de tarihi bir seçim başarısı elde edecektir” dedi.

Yazar: süper admin

Görüntüleme: 304

Oluşturulma Tarihi: 07 Mart 2024

Kategori: Yerel

Yorumlar

Yorum mevcut değil

Yorum Ekle