USD : 32.3177 EUR : 34.8816 GBP : 40.8286 KWD : 105.6159 RUB : 0.35218 QAR : 8.9110 AZN : 19.1168
“13. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN oldu”

“13. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN oldu”

14 Mayısta ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimi 28 Mayısta tamamlandı. Mevcut Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN Türkiye Cumhuriyetinin 13. Cumhurbaşkanı olarak yeniden seçildi.
Sayın Cumhurbaşkanımızı gönülden tebrik ediyor başarılar diliyorum .
Cumhuriyetimizin 100. Yılında yapılan bu seçimin Vatana millete hayırlı olmasını diliyorum.
Demokrasinin gereği yapılan bu seçimlerde de insanlığa aykırı davranışlar sergileyenler hiç değişmedi
Birbirlerine karşı çirkin davranışları sergileyenleri gördük ve çok üzüldük Oysa ki seçimler bitti, hayat normale döndü . Şimdi incittiğiniz kişilerle tekrar yüz yüze bakacağız değil mi?
Siyaset makamı her daim dostluk makamına yenik düşecektir. İnsanlar birbirlerini kırdıklarıyla kalacaklar.
Keşke böyle olmasaydı diye düşünecek geriye dönemeyecekler maalesef.
KADIRLI KONTEYNER KENTE ZİYARET
Kadirli Kaymakamımız Sayın Vehbi BAKIR asrın felaketinin yaşandığı o günlerde büyük bir gayretle çalıştı. Aynı şekilde Belediye Başkanımız da memleketimiz için elinden geleni yaptı. Kadirlimiz depremden çok etkilenmedi ama çevre il ve ilçelerden büyük göç aldı. Almaya da devam ediyor.
Bu yüzden ihtiyaç dahilinde artan barınma, giyinme vs. karşılamak amacıyla bir “konteyner kent” kuruldu. Kadirli Kadınlar Meclis üyeleri olarak Kaymakam beye ziyarete gittiğimizde, bizden konteyner kente giderek Kadın gözüyle baktığımızda gördüğümüz eksiklikleri bildirmemizi rica etmişti.
Buna istinaden büyük bir heyecanla o bölgeye giderek Konteyner kent sorumlusu Yusuf DOKUZOĞLU Bey ve orada gönüllü olarak görev yapan tüm hemşehrilerimizle görüştük.
Konteyner kent içinde yaşayan vatandaşlarımız ile samimice sohbet etme imkanı bulduk. Kadın ve çocuklarla daha yakından ilgilendik.
Özellikle ihtiyaç halinde yanlarında olduğumuzu belirttik.
Koşulların olabildiğince rahat olması için ne yapmamız gerekiyorsa onu elele vererek yapacağız.
Elbette kolay değil, zor durumdalar ama konteyner içinde bir evde olması gereken her şey düşünülmüş. Yemek yapabilmeleri için küçük bir ocak, sıcak su ihtiyacı için şofben, buz dolapları banyo ve tuvalet konteyner içerisinde mevcut. Sadece çamaşır makinaları ortak kullanım alanı içinde. Hatta kurutma makineleri bile var fakat alan geniş olduğu için çamaşırları rahatlıkla sererek kurutma imkanları olduğundan kurutma makinesine pek ihtiyaçları yok
Dediğim gibi alan oldukça geniş ve düzenlemeler devam ediyor. Kadirli Belediyesi bölgenin düzenlemesi ( kepçe vb) konusunda yardımcı oluyor.
Tüm detaylar Kadirli Kaymakamımız tarafından özenle takip ediliyor.
Yani devlet millet elele vermiş mağdur vatandaşa kol kanat germiş.
Biz de bir kaç fikir sunduk. Önümüzdeki günlerde Sayın Kaymakamımıza bu konuda bir rapor hazırlayıp teslim edeceğiz. Ümidimiz her şeyin yoluna girmesidir. Amacımız da bu süreçte vatandaşımıza yardımcı olabilmektir.
Depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah bize böylesi felaketleri tekrar yaşatmasın.

Yazar: süper admin

Görüntüleme: 293

Oluşturulma Tarihi: 30 Mayıs 2023

Kategori: Yerel

Yorumlar

Yorum mevcut değil

Yorum Ekle