USD : 33.0180 EUR : 35.8377 GBP : 42.5566 KWD : 108.5564 RUB : 0.38765 QAR : 9.1051 AZN : 19.5310
“100. YAŞIN KUTLU OLSUN GÜZEL ÜLKEM”

“100. YAŞIN KUTLU OLSUN GÜZEL ÜLKEM”

Bundan tam 100 yıl önce adını tarihe yazan bir milletin öyküsünün adıdır CUMHURİYET!
Ölümüne savaşan işgalden VATAN topraklarını kazanmak uğruna can veren çocuk, yaşlı, kadın ve gençlerin hikayesidir.Aralarında hamile kadınların da olduğu gerçeğini unutmadan!
Hiç bitmeyen bir aşk hiç sönmeyen bir ateştir CUMHURİYET
Her bir Türk insanına özgürce yaşam hakkı tanınan ve değeri ancak kaybedince anlaşılabilen dünyanın en güzel armağanıdır.
Bu yıl ülkemin her bir köşesinde CUMHURİYET BAYRAMINN yüzüncü yıl kutlaması yapıldı. Dile kolay tam bir asırlık hikaye…
Türk Milletine, huzur içinde yaşanabilir bu vatanı emanet eden Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarına borçlu olduğumuz gerçeğini hiçbir zaman unutmamalı ve bizden sonraki nesillere de unutturmamalıyız.
CUMHURİYET , yüksek ahlaki değer ve niteliklere dayanan bir idaredir. CUMHURİYET fazilettir.
Ve CUMHURİYET Türk Kadınına tüm haklarını tanıyan bir yönetim biçimidir.
Ülkemizin doğum gününü kutlamak, bu günü hakkınca yaşamak bize yakışandır, olması gerekendir.
Mustafa Kemal Atatürk'ün çevresinde Türk milletinin kenetlenmesiyle yürütülen Milli Mücadele'nin zaferle sonuçlanması ve ardından Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulması, dünya tarihinde kaydedilen en büyük başarıdır
29 Ekim CUMHURİYET BAYRAMIMIZIN 100. Kuruluş yıl dönümü kutlu olsun. Kısaca doğum günün kutlu olsun güzel Ülkem . Bağımsızlık içinde nice nice 100 yıllara…
İ. Safa VAYISOĞLU Anma Programları
Prof. Dr. Asiye VAYISOĞLU NUHOĞLU Hanımefendi memleketi KADİRLİ ye gelecek. Merhum babası çok değerli hemşehrimiz KADİRLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI kurucu üyelerinden İ. Safa VAYISOĞLU anma Töreni için geliyor. İlk olarak 1.11.2023 tarihinde saat 10-11 arasında Adana Tabipler Odasında Çocuk Hakları ve Dijital Bağımlılık konulu bir konferans verecek. Diğer programlar ise henüz net olmasa da KADİRLİMİZDE de olacaktır.
MÜGE ANLI VE DOSTLARI MOBİL AŞEVLERİ tam “103” e ulaştı.
Cumhuriyetimizin 100. yıldönümünde başarılı gazeteci ve televizyoncu Sayın Müge ANLI hanımefendinin Türk KIZILAY’ı ile başlatmış olduğu mobil aşevleri 103 taneye tamamlanmıştır. Sevgili Müge Anlı Türkiye’nin en çok izlenen televizyon programı ile tüm unvanlarını kullanarak toplum yararına çalışan ender insanlardandır. Pek çok insan gibi benim de beğendiğim bir kişiliktir. Onun toplum yararına başlatmış olduğu tüm projelerini destekliyor, saygı duyuyor ve sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Son olarak;
Müge yazıp 2868 e
mesaj göndererek siz de mobil aşevlerinin çoğalmasına destek olabilirsiniz .1 sms 20 liradır.

Yazar: süper admin

Görüntüleme: 215

Oluşturulma Tarihi: 30 Ekim 2023

Kategori: Köşe yazıları

Yorumlar

Yorum mevcut değil

Yorum Ekle